Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy 170cm alatti fiú már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 170cm alatti fiú már tényleg nem kell egy lánynak sem?

Figyelt kérdés
Mindig írják, hogy helyes vagyok bla bla bla, de amint megtudják, hogy milyen alacsony vagyok mintha kiábrándulnának belőlem a lányok. :(
2011. nov. 27. 14:54
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

ma 15:46

húgom épp egy 188cm magas fiúval jött össze van is köztük majndme 30 centi különbség magasságban...

2011. nov. 27. 15:50
 12/31 A kérdező kommentje:

ma 15:49

akkor megértem a helyzeted :(

2011. nov. 27. 15:51
 13/31 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Állítólag 23 éves koráig nő az ember, most képzeld el addig én még növök 5-6 cm-t, milyen lesz az te, így se férek be az ajtókon sokszor, hát még akkor, végül meg van a súlyom is hozzá mert 68 kg vagyok de nem kellemes dolog sokszor. És még csak nem is szeretek kosarazni se :). Gyere át Tótkomlósra ne aggódj nem maradnál egyedül sokáig!
2011. nov. 27. 15:58
 14/31 A kérdező kommentje:

ma 15:58

én már nem fogok nőni, már 3 éve egy centit sem nőttem és őseim is ilyen 160-175cm magasak csak, mind!

te a másik véglet vagy, aki túl magas, én meg a túl alacsony kategória, de hidd el, a sok alacsony lánynak sem kellek, mert inkább a 180-190 a nyerő náluk is!!!

ráadásul én a jó fiú kategeria vagyok ezért sem vesznek észre, nem is merek én már kezdeményezni élőben csak ittasan de az olyan gáz, meg nem is én vagyok akkor

22/F

2011. nov. 27. 16:01
 15/31 anonim ***** válasza:

Ebbe az a legjobb hogy még nekem nem is volt barátnőm, és még csak szórakozni se járok el. Mégis akárhova megyek nevetnem kell rajta de pofára esek, ja és én se merek kezdeményezni, ez van, itt csak a konkurenciának van esélye.

17/F

2011. nov. 27. 16:13
 16/31 A kérdező kommentje:

ma 16:13

nekem sem volt még barátnőm, sőt még egy árva csók sem vagy kézenfogva sétálás egy lánnyal

élőben még annyi esélyt sem kapok, mint neten való ismerkedésnél

élőben egyből elutasítanak

neten meg írják lányok, hogy helyes, jóképű, szép szemű fiú vagyok, némelyik még szinte már rajongásig imád, de amint megtudják, hogy milyen alacsony vagyok hirtelen kiszeretnek belőlem, nem is érdeklődnek már irántam

utcán, buszon próbálkozok szemezni nekem tetsző lányokkal, volt már jó pár aki megnézett, volt, aki elég feltűnően, de már nem hiszem, hogy lenne esélyem és nem is akarok próbálkozni, nem is merek józan állapotban, épp a fenti sok visszautasítás és kudarc után, ami nagyon úgy tűnik az alacsonyságom miatt van

2011. nov. 27. 16:20
 17/31 anonim ***** válasza:
Bárcsak tudnék tanácsot adni de sajnos nem, de amelyik lány csak emiatt nem járna veled az tán nem is érdemli meg hogy szeresék, majd évek múlva mikor elgondolkoznak hogy elvan cseszve az élete jó lenne neki az is ha 150 cm lennél.
2011. nov. 27. 16:24
 18/31 A kérdező kommentje:

ma 16:24

talán igazad lehet

egyébként te melyik megyében laksz?

2011. nov. 27. 16:26
 19/31 anonim ***** válasza:
Békés megye -->Tótkomlós
2011. nov. 27. 16:29
 20/31 A kérdező kommentje:

ma 16:29

írok priviben

2011. nov. 27. 16:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!