Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 170cm alatti fiú már tényleg nem kell egy lánynak sem?
szerintem attól, hogy folyton megkérdezed ezt a GYK-n, nem fogsz megnőni, nem fogsz jobban kelleni a lányoknak
170 cm alatt nagyon behatároltak a lehetőségeid, kevés lány elégszik meg egy ilyen kis növésű fiúval, ha rajta kívül még egy tucat 180 centis közül is választhat
márpedig ez a helyzet manapság, férfiakból túlkínálat van
ma 20:16
ezt olvasva én sem értem, főleg azért nem, mert neten mindig vannak lányok, akik szerint helyes vagyok és gyönyörű szemeim vannak
én már nem értek semmit sem :S
ma 22:08
21 és 165cm magas
ma 22:10
Hajdú-Bihar
20:16-os vagyok
165 cm? nem kell aggódnod.... rengeted csaj van ezalatt vagy aki pont ilyen magas (akkor kéne aggódnod ha 140 cm-lennél)
(én pl 160 centi magas vagyok xD)
ma 22:16
igen látom és tetszenek is, olyan cukik :)
kár, hogy nem merek kezdeményezni, meg nem úgy vettem észre, hogy ők úgy oda lennének értem, mint én értük
Az a helyzet, hogy a 155 centis csajok is a kosaras termetűekre buknak, mert ők magukat nem látják kívülről, nem fogják fel, hogy hozzájuk egy 168 centis is jó lenne.
A lányok a fiúkat egymás mellett látják és a magas tetszik nekik. Aki a többinél magasabb.
Furcsa, vagy nem, de így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!