Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnam visszanyerni es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnam visszanyerni es egyben bizonyitani az arab (muszlim) baratom bizalmat?

Figyelt kérdés
pedig nem igaz az allitasa, teljesen oszinte voltam, vagyok fele, de nem hajlondo velem szoba allni...
2011. nov. 27. 01:21
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
nézd el hogy van még 5 felesége.
2011. nov. 27. 19:01
 32/32 anonim ***** válasza:

Jézus, azt mondod, hogy a szerelemért sok mindent eltürünk mi nök?

nekem volt közöm arabhoz, es hidd el, az a rozsaszin köd az mindig elmulik, amiert te allitolag eltursz mindent! es tudod mi marad utana? a nagy semmi, meg az, h nem fogsz tudni megszabadulni töle! es mar nem leszel boldog csak kiszolgaltatott, es nem fog tudni teged ugy szeretni ahogy vagy, mert csak egy hasznalati targy vagy, ha szep vagy akkor egy ekszer amivel villoghat! neki mindig mindent szabad de neked kuss kell hogy legyen a neved, kulonben ugy vag pofan hogy a fal adja a masikat!!! ök azt hiszik hogy nekik mindig igazuk van es ha valami nem mukodik az CSAKIS a nö hibaja lehet, mert a pasi tökeletes!!! nem fog ö soha bocsanatot kerni semmiert, csak az fog neki szamitani amit ö akar! emellett nagy szineszek es hiaba mutogatjak h mekkora vallasosak, a nem muszlimokat siman kikezdik! arrol nem is beszelve, h teged ingyen kap meg, nem kell erted fizetnie, ellenben egy arab nöert vagyonokat kell leperkalnia! es annyit is fogsz erni neki amennyit fizetett erted... semmit. hidd el csak idö kerdese... a rozsaszin kod elmulik. legyen eszed! es nem a levegobe beszelek, mondom.

Persze vannak kivetelek, de hidd el, hogy nem ök vannak többsegben, szerintem ezt mas is megerositi!

2011. dec. 14. 22:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!