Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 170-180 cm körüli fiúk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

170-180 cm körüli fiúk, nektek hány cm az, aminél magasabb lány már akkor sem jöhet szóba, ha amúgy sok más dolog tetszene rajta?

Figyelt kérdés
Lenne olyan, hogy valakit csak amiatt utasítotok el, mert nincs meg az elvárt minimum különbség a javatokra, hanem csak alig pár centivel alacsonyabb?=/ 168-9 centis lány vagyok,(mikor hogy mérikXD) viszont sok lánnyal ellentétben nem annyira a nagyon magas srácok jönnek be, és simán el tudnék képzelni egy kb. velem egymagasat is, csak félek, hogy ez fordítva már nem így lenne, és a nem 180-as fiúk szerint már zsiráf az én magasságom. Magassarkút nem hordok, a legmagasabb amim van, 4-5 cm...
2011. nov. 26. 22:41
1 2
 11/13 anonim válasza:
Én 185-190 cm vagyok, nekem a 165, és ez alatti csajok valamiért jobban bejönnek. Ezért az nem azt jelenti hogy 165 fölött már szóba se jöhet semmi, de az alacsonyabb lányok jobban bejönnek.
2011. nov. 27. 00:46
 12/13 anonim ***** válasza:
Engem csak az zavarna, ha nálam magasabb. Mondjuk ha alapból nem magasabb, de magassarkúban igen, akkor inkább ne hordjon. Kár, h a lányoknak nem kell ilyen kicsi (170 cm) pasi, hacsak nem néz ki amúgy baromi jól.
2011. nov. 27. 08:32
 13/13 Kriszvagyokesennyi válasza:
Jobban megnézem az alacsonyabb vagy velem egymagas lányokat,de ki tudja,hogy egyszer ki fog megtetszeni,és ott nem a maggasságot fogom nézni,de egyértelmû,hogy alacsonyabb lány.Te meg a 168-169 centiddel nem vagy zsiráf :) 177cm vagyok. 14/f
2013. dec. 17. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!