Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben? Szakítsak vele?

Figyelt kérdés
Van egy barátom, 16, én 15 vagyok. Majdnem 200 km-re lakunk egymástól és már majdnem fél éve együtt vagyunk. Szeretjük egymást de egyre többet szoktunk vitázni, vagy én sértődök meg vagy ő, általában azon is hogy alig tudunk találkozni a távolság meg a pénz miatt, már örülünk ha háromhetente sikerül összehozni egy találkát. Na és valahogy elvágyok másfelé, szeretnék még másokat is megismerni, nem hiszem hogy ez egy életre szóló kapcsolat lenne de szerinte igen (legalábbis azt szeretné). Ő nagyon szeret engem és nem tudom mit tenne ha én nem lennék. Én is szeretem de nekem már alapból ez így nem jó hogy ilyen keveset találkozunk.. :( már volt egy alkalom, amikor szakítottam vele, de nem bírtuk egymás nélkül egy fél napig se és kibékültünk.. de egyszerűen azt se tudom hogy mondanám meg neki azt ha szeretnék vele szakítani, mert először is sírógörcsöt kapna, másodszor nem tudom mit művelne magával.. valószínű hogy jól berúgna, aztán fogalmam sincs. Sőt ráadásul most megismertem egy tök rendes fiút.. Ti mit tennétek a helyemben?
2009. máj. 12. 20:48
 1/6 anonim válasza:
éreztesd a sráccal, hogy te komolyan gondolod ezt az egészet. Ha felkeltetted "érdeklődését" akkot biztos menni fog.
2009. máj. 12. 20:53
 2/6 A kérdező kommentje:
De a mostanival hogy tudnék szakítani?:S
2009. máj. 12. 20:55
 3/6 anonim ***** válasza:
ugy hogy eleallsz es megmondod neki hogy "te figyelj, ez nem fog mukodni tovabb kettonk kozott, szeretnem ha vege lenne"
2009. máj. 12. 21:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Elég szomorú, ha ennyi idősen ilyen vérkomolyan veszi. Sajnálom kijelenteni, hogy bár van akinek összejöhet, általában rosszul megy végig a dolog. Csúnya összeveszések, a barátok otthagyása stb...

El kell neki mondani és kész. Ne maradj vele, ha nem jó.

Hozzátenném: írtad, hogy sírógörcsöt kapna és leinná magát. Gratulálok neki! Nagyon halkan had kérdezzem meg: és ilyenkor, amikor valaki ilyen miatt lesz ennyire szomorú - mit szóljon egy tolószékes? Igen...el kellene néha ezen is gondolkozni. Ha ő ebbe belegondolna, valószínűleg megkérdezné magától abban a hatalmas sírógörcs közben "tulajdonképpen mi bajom van?".

Sárky

2009. máj. 12. 21:50
 5/6 anonim ***** válasza:
mintha az én történetetemet olvasnám. 16 évesen volt egy barátom, egyidősek voltunk 200 km-re laktunk egymástól, kéthetente találkoztunk, kb. 4 hónapot voltunk együtt. Nekem jó lett volna ez a lazább kapcsolat, ő viszont úgy viselkedett mintha évek óta együtt lennénk, gyakorlatilag rámtelepedett (állandóan hivogatott, hogy hallja a hangomat, volt, hogy részegen felhivott és belebőgött a telefonba, hogy mennyire hiányzom). Persze igy, én is féltem szakitani vele! A kapcsolatunk utolsó két hónapjában már valaki másba voltam szerelmes, vele pedig csak szánalomból voltam (mint ahogy te a barátoddal, bocsi). Végül elszakadt a cérna, úgy voltam vele, hogy nem érdekel vele mi történik, én nem fogok éveket leélni vele boldogtalanul (akkor már ez volt a legriasztóbb, nem az, hogy vele mi lesz). Szakitottam vele:) persze jöttek a részegen zaklatások, a zsarolások, hogy nélkülem öngyilkos lesz stb. Az elején kicsit sajnáltam őt, de később már csak undorodtam tőle, meg is szakitottam vele mindenféle kapcsolatot. Talán mondanom se kell, hogy ennek már két éve, és az exem él és virul:) Éppen ezért én azt mondom szakits vele! Túl fiatal vagy ahhoz, hogy leragadj valaki mellett, főleg úgy, hogy nem is szereted.
2009. máj. 12. 22:06
 6/6 anonim ***** válasza:

tudom, hogy nehéz de mindenképp szakítani kellene ha már nem érzed jól magad ebben a kapcsolatban! nem szabad csak rá gondolnod, itt te vagy a legfontosabb... különben meg 15 évesen még ráérsz bőven megtalálni életed szerelmét... ha úgy érzed a másik sráccal jobban menne hát hajrá! a barátod pedig előbb-utóbb túl fogja tenni magát rajtad, hiszen még ő is nagyon fiatal!

Sok sikert!

2009. máj. 13. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!