Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két tűz közé kerültem, mit tegyek?
Nah szted mégis mi? Csodálatos barátnő vagy mondhtaom.Az a megoldás,h szépen megszakítasz minden kapcsolatot a fiúval,és nm rúgsz még kettőt a barátnődbe.Épp elég szar neki,h elhagyta a pasija,erre most még azzal is szembesüljön h az állítólagos barátnőjével kavar? Barátnő pasija,exe,akármije tabu.. Aztán majd a jövőben ne csodálkozz ha veled is megcsinálják.
2011. nov. 26. 13:40
Beszélj vele. Mondd el őszintén az érzéseid..és,hogy nem akarod hátbaszúrni,megbántani. Nem tudsz magadnak parancsolni,így érzel..kérdezd meg,őt mennyire zavarná.Finoman vezesd elő a témát.
Szerintem. És jó,hogy úgy látszik,te igaz barátja vagy még a távolság ellenére is.
2011. nov. 26. 13:41
Uhhhhh ez nehéz döntés, hát a kérdés, hogy a barátnőd mennyi ideig ment ki, mert ha mondjuk 1 évre akkor szerintem nyugodtan kezdj a fiúval, meg amúgy is, szakítottak, szerintem szabad a pálya, bár megértődhet rajta a barátnőd, de ha ilyen akkor én nem törődnék vele.
2011. nov. 26. 13:41
hú első de gyökér vagy .. ha annyira nem lenne barátja a csajnak,már rég rámászott volna a pasira.
És az érzéseinek ő se tud parancsolni,hát most mit tehetne?
Továbbra is azt mondom,beszélj a barátnőddel,és mondd el neki,hogy fontos neked,de mi a szitu. :\
Persze,te tudod.
2. voltam.
2011. nov. 26. 13:43
a helyedbe inkább barátnőddel beszélném meg a dolgot. ha nem adja rá (őszinte) áldását, akkor felejtsd el a srácot.
2011. nov. 26. 13:49
6/11 A kérdező kommentje:
Első, szerinted miért éppen ide tettem fel a kérdést? Mert még a legjobb barátnőimnek sem mertem bevallani, hogy tetszik a fiú...Persze azért köszönöm a válaszod:) Igen, szeretnék a barátnőmmel beszélni, csak az ilyent élőben kellene, és ő legjobb esetben nyáron jön haza.
szerintem egy pasi se ér annyit, hogy felrúgj érte egy barátságot! ha velem csinálnád ezt azt egy életre megemlegetnéd az biztos! nem hiszem el, hogy nincs más pasi csak a barátnőd exe! szerintem nagyon megbánod, ha elárulod a barátnődet.
2011. nov. 26. 14:11
8/11 A kérdező kommentje:
És egyébként a barátnőm azt mondta, mar semmit nem érez a fiú iránt...
mert ő tudja mi az igazi barátság és nem akar közétek állni. de biztos lehetsz benne, hogy ez nagyon rosszul esik neki! és én ezt soha egyetlen barátnőmmel se tenném meg, mert tudom, hogy egy kis kaland vagy fellángolás vagy akármi nem lehet fontosabb annál, hogy van egy másik ember akire mindig számíthatok, mindent megbeszélhetek vele stb. keress más pasit! mennyit jártak?
2011. nov. 26. 14:15
Kedves 13:43!
Milyen szépen megtudod válogatni a szavaidat..De nem veszem magamra:)Látszik veled még nm csinálták ezt meg,majd ha átéled utána magyarázz ilyen okosságokat.Ugyanezt üzenem a kérdezőnek is.. csináld csak,az élet majd visszaadja.
2011. nov. 26. 14:34
Kapcsolódó kérdések: