Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt szingli, kedves, normálisan gondolkodó rendőr? Vagy hol lehet megismerkedni velük, hova járnak pl. bulizni?
Lehet hogy kívánság műsor, de jó nagy részt áll azon hogy mit tud nyújtani az élet. Ha sokáig nem tetszik amit ad, akkor rád un azt egyedül fogsz megöregedni.
Szerintem a legjobb ha bemész ugyanezzel a szöveggel a rendőrségekre, pl. a Budapesti Rendőr-főkapitányság amúgy is jól néz ki.
"Helloka. Csak azért jöttem, mert épp szingli vagyok és olyan jó lenne egy kedves normális gondolkodású rendőrrel ismizni. Már ismerem 1-2 kollégátokat de ők mind hülyék, meg amúgy se szinglik." és közben persze rágj egy rágót.
"12:30 ez csak egy irigy ember véleménye, akinek fáj hogy egyesek pontosan tudják kit és mit akarnak az életben. csak sajnálni tudlak."
Én is tudom, hogy mit akarok az életben, mégse gondolkodok úgy, mint egy 13éves. Ó, te ne sajnálj engem. Én sajnállak téged, hogy ilyen fura ízlésed van:D
Borzalmas, hogy milyen gyerekes kped van a világról, kedves kérdező! Egy 14 éves gondolkodik még ilyen sablonosan, skatulyázva.
Feltételezem jól nézel ki, és ezért eddig mindent megkaptál. Ezért nem nőttél fel...
Ohhh juj ne mond már. Képzeld nem nevetek, a rendőrökön legalábbis, semmi bajom velük, legalábbis ha jól csinálják amit csinálnak, csak ez a ismi meg ahogy az egészet leírtad^^ olyan érzést kelt mintha egy kis hülye plázacica lennél, juuj de kis cuki.
Egyébként meg na tessék. Akkor semmi akadálya. Menj vissza csak most ezzel a kérdéssel.
a kérdés nem arra vonatkozott hogy mi a véleményetek arról hogy rendőrre vágyom. talán előbb olvasni kéne megtanulni és szöveget értelmezni, úgy látom errefelé ez nem divat. az meg hogy hogyan írok csak rám tartozik. attól hogy szeretem a plázacicás fordulatokat, még nem vagyok plázacica. pont ti skatulyáztok, nem én. nem azt mondtam hogy a mérnök nem jó, de nekem most rendőr kell. viszont pl egy ügyvéddel nem tudnék járni, mert az ő életstílusa ellentétes az elveimmel, és nem egy ilyen ügyvédet ismerek.
pasik is fantáziálnak rendőrnőcikről, nem hiszem hogy őket is gyerekesnek neveznétek, de a rosszindulatú hozzászólók véleménye továbra sem érdekel és ezentúl nem fogom kommentálni ezeket, majd megunjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!