Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már unalmas a sok love storys tiniregény? Ti mit tartotok benne unalmasnak, sablonosnak?
Szerintem nagyon jól sikerült! Jómagam is író vagyok én voltam az első válaszíró. A történet nagyon édes, de az eleje kifejezetten lapos. Az új koma ugyan miért akarná lelőni a lányt? Ő még nem is volt együtt az anyával, amikor főhősnő született.. Sokkal jobbnak tartanám,ezt a kezdést:
Van egy gazdag lány, aki teljesen el van szállva magától, mert gazdag és mert mindene meg van. Csak akkor jön rá, hogy nincsenek barátai, amikor az édesanyja lelép az apja pénzével. A lány így nem számíthat senkire. Rendőri eljárás indul az anya ellen, akit keresnek. A lány a hirtelen betalált trauma után sokat ront az iskolában és az iskolatársai előtt is megszégyenül. El akar szabadulni erről a helyről, ezért az apja - a legjobbat akarva neki elköltözteti a nagyikájához, ahol új barátokra tesz szert... és innen már jó a sztori! :)
nem kötelezhetlek, hogy átírd, de szerintem így sokkal jobb, hihetőbb és reálisabb lenne a történeted!
Júlia 23/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!