Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki segítsen nekem, mit tegyek?
A story annyi hogy van egy csaj akit megismertem és akkor éppen volt pasija akivel nem régem szakított, hajtottam rá de elküldött azzal ha nem lenne barátja akkor összejönne velem mert tetszem neki és kedvel, egy ideig maradtunk barátok, utána én meguntam és nem kerestem többet a társaságát abban reménykedve hogy elfogom felejteni de nem ment, most szakított a pasijával és már sztem nem ugy néz rám mint eddig, viszon nagyon jóba túlságosan is jóba lett az egyik haverommal aki viszont hajt rá.
megkérdeztem a csajt azt mondta hogy nem járna vele a a facebookos kiirások nem ezt mutatják. De én még mindig nagyon szeretem és sztem ez ő is tudja. Kérlek segítsetek mit tegyek harcoljak a lányért vagy hagyjam. 17/F
Ha neked az segítség, hogy ideírom, hogy küzdjél érte akkor tessék.
Azon azért nem ártana elgondolkoznod, hogy miért névtelen, arctalan, színtelen, szagtalan emberektől vársz tanácsot.
Csak az számít, hogy te mit akarsz. Az alapján amit leírtál akarod a csajt. Ebben az esetben pedig az a teendő hogy megpróbálod megszerezni. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!