Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek? Tanácsolj kérlek valamit!
Már 2 éve próbálkozok bejutni egyetemre a választott szakomra (külföldi vagyok és itt más a rendszer), és most egy felkészítő évfolyamba járok, ami segít, hogy bejussak az egyetemre, ami folytonosan 6 évig fog tartani és nem léphetek át. Dolgozni nem tudok 1 évig, mert akkor már túllépném az egyetem által megszabott korhatárt és fizetnem kellene majd a képzésért, ami elég magas összeg. Viszont a párom külföldön van és szeretné, ha oda mennék egyetemre. Ezt én is szeretném, csak az a baj, hogy nincs hozzá elég pénzem, így nem tudok odamenni vagy ha tudnék is, akkor szűkölködnék nagyon és a párom nem tudna kisegíteni. Mit tegyek? nagyon komoly kapcsolat, küszöbön az esküvő... Kérem aki tud, az segítsen!
Köszönöm előre is
Bevallom őszintén, egyáltalán nem értem, mit kérsz? Miben segítsünk?
Sztem menj férjhez, az megnyugtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!