Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huligan1019 kérdése:
Szerintetek gáz hogyha 13 evesen meg nincs baratnom? S nektek mikor volt eloszor?
Figyelt kérdés
2011. nov. 25. 18:26
1/9 anonim válasza:
Hát ez már télleg elég gáz. Nekem már 4 évesen volt és 5 évesen dugtam először.
2/9 anonim válasza:
itt ezren mondani fogják hogy nem gáz , ráérsz. ez természetesen így van. de gondolom a barátaid 90%-ának már volt csaja. ez velem is ígyvan csak nekem már volt barátom... amúgy nem gáz nyugi :) 15/L
3/9 anonim válasza:
Nem gaz,mondjuk nekem mar 6eves koromtol mindig volt :D De van baratom,aki 22eves,es meg nem volt semmilyen kapcsolata,es el van,nem neztük ki öt soha.mindenki maga dönti el,hogy mikor erett egy kapcsolatra,nem attol leszel nagymenö,hogy mikor dugsz elöször!
4/9 anonim válasza:
jézusom! dehogy gáz! :) egyáltalán nem ciki.van még pár éved ne aggódj! :)
5/9 anonim válasza:
Öcsém 13 éves, még neki se volt, de mond nem írtad félre az élet korodat, (13) helyet inkább (31)?
Egyébként én 17 vagyok és még nekem sem volt.
17/F
6/9 A kérdező kommentje:
koszi szepen az ertelmes valaszokat
2011. nov. 25. 18:44
7/9 anonim válasza:
15 és én meg azon gondolkoztam nem túl korai-e :D
de nem korai volt,hanem nekem ideális :)
8/9 anonim válasza:
Szerintem nem gáz... de nekem 12 évesen mar volt 1 éves kapcsolatom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!