Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg nem normális?
Figyelt kérdés
A barátommal decemberben leszünk 1 éve együtt.Mindenki aki ezt megtudja egyből csodálkozik, meg mondja, hogy ez neki nem menne, akkor sem ha szeretné...Én ezt nem értem...Tényleg nem lehet kibírni tovább??De én ezt nem értem.Ha lehetne egy egész életen át vele lennék.Mások mért nem tudnak ennyi időt együtt lenni??
Ti sem bírjátok ki??:O
2011. nov. 25. 12:22
1/7 anonim válasza:
Oo Hány éves vagy, és hány évesek azok, akik ezt mondják? Te csinálod jól, ha valakivel együtt vagy, úgy kell érezned, hogy egy életen át vele tudnál lenni. Én még nem tapasztaltam ezt az általad leírt hozzáállást, elég hülye ismerőseid lehetnek.
2/7 anonim válasza:
Aki önző és nem tud szeretni, annak sok az egy év.
3/7 anonim válasza:
Ez teljesen normális! Az ismerőseiddel van valami gond o_O
4/7 anonim válasza:
Szija :)
Én És A BarátNőm Októberben Voltunk 1 Éve Együtt.
Nekem Is Mondják Páran, H Ez Hogy Lehet.
Ez Teljesen Normális.
És Még Sokáig Vele Szeretnék Lenni.
15/F és Barátnőm 14/L
5/7 anonim válasza:
Áhh Már Azt Se Tom, H Mennyi Vagyok xD
Javítom 16/F és 14/L
6/7 Anita91 válasza:
szija. nekem az első komoly kapcsolatom 2és fél évig tartott a második 2 évig és a mostanival ha mindent bele veszünk lassan 3 éve vagyunk együtt és vele szeretném le élni az életem. ne aggódj tényleg a barátaiddal lehet vmi gond :)
7/7 anonim válasza:
Én azt mondom h 13-21 évig még ne legyen senki többet csajjal/pasival fél évnél... 34/F voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!