Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk melyik ajándéknak örülnétek a legjobban ezek közül?
Egy olyan fiúról lenne szó, aki szereti a reggae zenét és életfelfogást :D Yamaica minden. Beszélgetéseinkből sok mindent megtudtam, nagyon barátom 3 ajándékon gondolkodom. Egy szerelemhez közeli jó barátomról van szó.
1. Nincs egy meleg kesztyűje. Ez szerintem aranyos és figyelmes ajándék lenne karácsonyra.
2. Egy Puma "Yamaica" nevű parfüm
3. Mikor beszélgettünk, kiderült hogy oviba mindig superman akart lenni de sose jött össze. Ezért egy superman emblémás jobb minőségű pólóban gondolkodtam még. Szerintem vicces lenne :D
Ti mit mondtok? Próbálok használható és nem kommersz ajándékot választani aminek ő is örülne :)
17/L
nyugi a Puma Jamaica parfüm az nem parfüm, csak Eau de toilette. Már csak ezért sem különleges.
Bemész bármelyik boltba és megveszed, kommersz.
Nyugi, a pasid bármelyiknek örülni fog, le se szarja, hogy kommersz, a lényeg, hogy utána összebújtok.
Parfümöt meg általában magának választ az ember, nem név alapján, hanem illat alapján.
nem üzletbe, hanem üzletben
kesztyűt vegyél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!