Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3év után szakitott a barátnőm egyiknapról a másikra,2 hete történt, azóta új pasija van, ez már halott ügy?
azt mondta tesómnak (mert vele szóba áll csak velem nem) hogy az új pasi nem egy adonisz de a személyiségét szereti.
állítólag nekem is csak a személyiségemet szerette, de elmúlt a szikra..próbálok vele beszélgetni de nem nagyon áll szóba velem, úgy viselkedik mintha megcsaltam volna, pedig még össze se vesztünk..
Gondoltam hogyha eltudom érni hogy legalább szóba álljon vele akkor elkezdek beszélgetni vele és akkor késöbb talán bármi lehet még újból
Szia!
Az a része, hogy ennyi idő után , így szakított, az nem volt szép dolog... De az hogy új barátja van, attól még nem kur.a... Lehet, hogy azért keresett párt, mert nem érzi egyedül jól magát, vagy azért szakított veled, mert már akkor ,, meglévőben " volt az új pasi, vagy tényleg elmúltak az érzései irántad...
lehet.. de én többet nemfogom keresni az biztos.
személyesen még azt akartam h elötte kitörlöm a gépéről az össze közös képünket.. egyesével, és végig nézze, hogy lássa mit veszit :) a cuccait is szemetes zsákban kapta vissza :)
elmehetet a pics.ba.. pedig nekem tényleg nagyon nyugodt természetem van..
de érdekes neki facebookon még kint vannak a közös képek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!