Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a kapcsolat mar halott?
Szoval alenyeg h van egy baratom akivel mar 1 eve jarunk, nagyon csodalatos es boldog volt az elmult ev. Az is mesebe illo volt ahogy ossze jottunk imadtuk egymast de valami tortent velunk ami tonkre tett minket....az elmult egy evben szinte minden nap talalkoztunk nagyon egymashoz szoktunk
talan emiatt veszekszunk annyit mostanaban, de ami nekem nagyon faj az az h regen ha megharagudtam valamin akkor konyorgott h ne haragudjak hozzam bujt ha kellet leterdelt elem...de most annyira rideg lett...az sem zavarja ha sirok..regen egy lanyra sem tudott ranezni a vilagba orditotta h szeret de most...csinaltunk egy Id-it egy baratnommel s ugy beszeltunk vele mintha egy masik lany lennek erre o elkezdte dicsergetni a "masik lanyt"h milyen szep es aranyos...nagyon faj mikor mondtam neki azt mondta h ez volt az elso eset es h nagyon szeret de mar nem tudom mit higyek....ezelott az incidens elott meg arrol beszelt h epitesbe kezd es ha befejezem a sulit felesegul vesz erre ezt csinalja...en 18 eves vagyok o pedig 21
koszonom a valaszokat.
Velük meg ülj le nyugodtan, és meséld el h szerelmes vagy.
Ha együtt hétvégéztek (irigyellek) akkor az még jócsán megmenthető szerintem. A lényeg h hirtelen változtatásokat ne csinálj ,mert akkor meg azt hiheti h megcsalod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!