Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért jó a barátomnak az, ha az anyja ül az anyósülésen én meg hátul ülök? Ja és a barátom vezet.
Szerintem ha hagyod, hogy az anyukája üljön elöl, akkor ezzel csak azt mutatod, hogy udvarias vagy és elég felnőtten tudsz gondolkodni.
Annyit kérdeznék: ha mondjuk egy haverjával mentek hármasban valahova, akkor is te ülsz hátul? Mert ez már valóban bunkóság. De az anyukájával szemben nem az. Ezzel nem téged vesz semmibe.
Elmesélném azt, hogy nekem meg a sógornőm olyan, hogy amikor egész család (anyu, apu, bátyám, én és a lány) megyünk valahova messzebbre, akkor a lánynak eszébe nem jut, hogy talán nem a rokkantnyugdíjas anyukámnak kellene hátra bekászálódnia, hanem neki, mivel 24 éves. Anyukámnak kellett megkérnie, hogy méltóztassa előre engedni őt, így is alig tud kiszállni az autóból. Bár ez durvább, mert gondolom te fiatalabb vagy nála.
Ha te lennél az idősebb anyuka, neked hogy esne, ha hátrazavarnának?
Szerintem teljesen természetes, hogy az anyját ülteti előre. Minden normális ember így csinálná.
Az pedig, hogy ezért te fel vagy háborodva, az téged jellemez. A saját anyádat is hátraültetnéd a kocsiban?
Jó kis paraszt helyen lakhatsz akkor.
Szerintem fogadd el, hogy alapvető udvariasság, hogy az idősebb (nem öreg) ül elől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!