Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy magamfajta érzelmes, kedves, barátnőjét, ha lenne igazán szeretnitudó és hűséges fiúnak miért nincs ma már esélye a lányoknál, miért kell minden lánynak a rossz, érzéketlen, erőszakos fiú típus?
ma 23:54
akkor csald meg továbbra is és verjed is, ha nekik egy erős férfi kell
Ott kezdődik, hogy nagyon félre ismered az embereket, nemhogy a nőket, nem bunkók kellenek, nekik nem macsók, persze vannak akiknek ez jön be, bár akiknek ez jön be az inkább a tízen éves korosztály, de ott is van rengeteg értelmes, normális lány csak nem azokat találtad meg, a sok csalódás, sok próbálkozást jelent, ami pedig sok tapasztalatot, ebből a sok tapasztalatból te nem a tanulságot vontad le ez egyértelmű, különben nem így gondolkoznál, tudod 1 időben én is, úgy gondoltam, hogy mindig a paraszt bunkók, kellenek a lányoknak, aztán észrevettem, hogy ez hülyeség, akiknek akkora szájuk van, olyan bunkók társaságban, azok ha a csajjal egyedül vannak, akkor illemtudóak, rendesek, és tök normálisan ellehet velük beszélni, persze 1 csoportban, előjön belőlük a férfiállat, a bukó paraszt, aki a leghangosabb akar lenni a tömegben, de az biztos, hogy a lányok nem ezt az oldalukat ismerték meg, ha pedig ezt látják tőlük, akkor sem sértődnek meg (hisz azt gondolják magukban: a fiuk már csak ilyenek).
Ha ennyiszer próbálkoztál, és nem tanultál belőle az egyértelműen nem a lányok hibája, csak a tiéd, és tényleg amit tenni tudsz, hogy nem itt írogatsz, hanem holnap rámosolyogsz a buszon, a vonaton egy lányra, aki megtetszik, és odamész hozzá, kipréselsz magadból 1 sziát, meg a nevedet, azt meglátod mi lesz, ha elkéred a számát, de tudod az a baj, hogy hiába írom ezt le neked, mert nem nekem kell odamennem ahhoz a lányhoz, hanem NEKED!
Rossz lányokat néztél ki magadnak.
Mert hidd el nagyon sok érzelmes, kedves, barátját igazán szeretni tudó lány van egyedül, akik csak egy olyan pasira várnak, mint te.
Csak úgy tűnik, te más kategóriában keresgélsz.
Nem mindenki ilyen ..
Én is inkább a kedves,hűséges fiúkra bukok. :) csak olyat eddig nem nagyon kaptam.. (nem önsajnáltatás)
16/L
ma 00:00
én már annyira tartok a visszautasítástól, amikkor meg odamentme hozzájuk mindig jöttek a már foglatl vagyok van pasim kifogással vagy majd dumálunk később, és adott egy elérhetőséget, amin után sem lehetett elérni vagy, ha igen, akkor is egyből lejött nekem, hogy nem érdeklem semmennyire sem csak azért adta meg, hogy húzzak el a fenébe vagy, mert megsajnált (volt egy lány, aki ezt be is vallotta)
ma 00:01
nekem csak olyan kategória van lányoknál, aki külsőre megfog elsőre annál próbálkozom vagy ahhoz vonzódom
ez lehet egy tipikus plázacica, mert nem tagadom, nekem is bejönnek az atomcsajok, de lehet egy átlagos, de bájos arcú, különleges kisugárzású, félénk lány is akár, aki megtetszik
nálam igazából annyi van, hogy a vékony, alacsony lányok jönnek be, akiknél inkább az arc számít külső tekintetében, de ez így önmagában kevés, ha belsőleg egy elviselhetetlen nőszemély
amikor naponta megyek busszal, rengeteg lány van, aki megfog valahogyan, de már ismerkedésre se idő, se bátorságom és hitem sincs, így mindennap kihagyok rengeteg lehetőséget, nem mintha lenne esélyem náluk...
persze, jó álmodozni, hogy mi van, ha ez a lány lenne az igazi úgymond, de ez csak álom...
Szerintem kevés emberi kapcsolatod van, legalábbis nem annyi, mint amennyit igényelsz!
Ha odamész 1 lányhoz, és jön a van pasim dumával, akkor csak annyit kell mondani, hogy "és, akkor már nem is lehet ismerkedni/beszélgetni"
Igen sok pofont ad az lényeg, de ha csak ezeknek a csajoknak a felével kialakítasz valamiféle kapcsolatot, akkor hidd el már rég találtál volna barátnőt.
Én most megismertem egyik legjobb barátom, barátját 1 fő, de szombaton, vele megyek egy szülinapra ahol lesz +50 ismeretlen fő, ha abból csak 2-vel beszélgetsz el jobban, akkor megint rengeteg lehetőséged nyílik új kapcsolatokat létrehozni, sok kapcsolattal meg tényleg könnyű csajozni. Gondol csak az "így jártam anyátokkal"-ra Ismered Tedet? játékra. Vagy még jobb a facebook, én utálom meg minden, de gondolj bele 1 embernek 10-szer 20-szor 30-szor annyi ismerőse van mint amennyivel valaha találkozott. Gondolj bele ha 1 ilyen ember találkozna az éves szinten minden ismerősével, akkor napi szinten 1-2 találkozó, ideje nem lenne élni.
Arra akarok kilyukadni, hogy a lehetőségeket kell nézni az életben, mert rengeteg lehetőséget kapunk, csak nem besszük észre őket, nem élünk velük!
A két kezemen megtudom, számolni azokat az embereket akiket igazán ismerek, és ők ismernek másik 300-at akiket ismerhetnék, mennyi-mennyi lehetőség, és ez nemcsak az ismerkedésre vonatkozik, hanem az élet bármely területére, munkára, tanulási lehetőségekre, lakás keresésre, tényleg bármire!
És hogy miért nem, vagyok milliomos, vagy miért nincs 1 topmodell csajom, vagy bulizok minden második nap, mert nem igénylem, tökéletesen elégedett vagyok azzal amim van, nem kell számomra társaságnak 4-nél több fő, nem kell, hogy a csajom műpic.sát játsszon, vagy hogy BMW-t vezessek. Ami nekem kell az megvan: értelmes barátnő, barátok, autó(4 kerék, még gurul), egy életcél, hobbi(rajzolok,olvasok).
Ha nem vagy elégedett az életeddel, akkor változtass rajta, még MA!
Én például az olyan fiúkat szeretem, amilyennek leírod magad. Egyáltalán nem jön be a hú de férfias macsó típus. Nem érnek egy forintot sem! De sajnos manapsàg tényleg a külsőségek számítanak a legtöbb lánynál.
25/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!