Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem mernek a mai srácok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mernek a mai srácok kezdeményezni?

Figyelt kérdés

Odáig eljutnak, hogy facebook chat meg skype, msn, de aztán semmi... Én ezt nem értem.

Ja és most nem a tizenévesekről beszélek, hamen a "felnőtt" férfiakról.

2011. nov. 23. 23:03
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Igen értem én a srácok álláspontját is. Nem könnyű ez egyik oldalról sem. Csak ezt a konkrét srácot tényleg nem értem. Ismerjük egymást személyesen már egy ideje. Aztán elkezdtünk egyszercsak chat-elni. Elég aranyosan körbejárta a témát, de nem tett semmi konkrét lépést. Mivel nekem is bejön a srác, gondoltam jelzem neki, hogy szabad a pálya. Azóta is tesz megjegyzéseket, amiből azt gondolom, hogy lehet belőle valami, de itt általában el is akad a dolog. A családom jobban ismeri őt, mint én. Szerintük elég félénk a srác. Na kb erről szerettem volna beszélgetni. Remélem most nem sértettem meg senkinek az önérzetét :)
2011. nov. 25. 22:41
 22/31 anonim ***** válasza:
Ja, akkor neked egy bizonyos sráccal van dolgod, de máris lehordasz mindenkit. Mégis, hogyan jeleztél neki? Rebegtetted a pilláidat?
2011. nov. 26. 02:44
 23/31 A kérdező kommentje:
Talán vissza kellene olvasnod egy kicsit kedves utolsó hozzászóló, hogy ki hordott itt le kit. Ha gondolod, akkor indíthatnál egy új fórumot, arról, hogy egy nő, hogyan jelez egy férfinak, hogy tetszik neki. Látom nagy szakértő vagy te is :D Amúgy meg nem értem mi a problémád. Ha egy csaj kezdeményez, akkor rögtön lek.rvázzák a pasik, ha meg nem, akkor azt nem értitek, hogy miért várjuk, hogy ti tegyétek meg az első lépést. Szóval ti sem vagytok túl egyszerűek ám.
2011. nov. 26. 11:33
 24/31 anonim ***** válasza:

Kerdezo, en veled vagyok, ha kezdemenyeztem, akkor rogton azzal jottek, hogy biztos csak dugni akarok.

Tegnap elszurtam egy lehetoseget, pont ez miatt. arra gondoltam, hogy nem megyek oda hozza, mert azt fogja hinni, hogy csak azt akarom, hogy megdugjon.

2011. nov. 26. 13:53
 25/31 A kérdező kommentje:
Na hát éppen ez az. Azt várják a pasik, hogy legyél igazi nő, de közben nagyon sokan elvárják, hogy kezdeményezzen a nő. Ez nekem kicsit ellentmondásos.
2011. nov. 26. 14:21
 26/31 anonim ***** válasza:
szerintem senki sem kur*váz le azért egy lányt mert tegyük fel az kedvesen mosolyog egy srácra, vagy leszólítja valami hülye dumával hogy "szia! nem tudod hol van a balra a második ajtó?" nem várjuk el- legalábbis én nem várom el, hogy nyomuljon, de ha szimpatikus vagyok- tetszem neki akkor egy szép mosolyt megengedhet magának, esetleg azt is hogy keresi a társaságom, hogy tudjunk beszélni.
2011. nov. 26. 14:28
 27/31 anonim ***** válasza:

Hehaver en mar megkaptam azt, miutan odamentem egy pasihoz dumalni, hogy o csak annyit akar, hogy leszopjam es a mellemre elvezzen. Miutan kb fel evig bamultuk egymast, es meguntam a dolgot.

Nem igazan tett jot az onbizalmamnak.

Az se, amikor online megkeres a pasi, elotte mar talalkoztunk eloben is, de online kapcsolatba lep. Amikor meg megint talalkoztunk, akkor valami hulye indokkal lerazott, azert, hogy utana tavolrol bamuljon. aztan meg sms-ben elhivjon randira. Kesobb eloben meg eszre se vesz.

Bocsi a kis kiteroert, de ilyenek utan, hogyan kezdemenyezzen tovabbra is egy lany? Minden tiszteletem a pasike, nekik tobbszor kell kezdemenyezni az tuti, de ez igy annyira siralmas akkor is.

En legalabbis mar nem tudom, hogy mit csinaljak, hogyan kezdemenyezzek, hogy az noies is legyen, ne azt vagja le, hogy dugni akarok, es megis megertse, hogy zold a lampa. "johet".

2011. nov. 26. 14:37
 28/31 anonim ***** válasza:

egyet kell értsek veled kedves utolsó! tudom, hogy vannak ilyenek is, de személy szerint nem mondanék ilyen lesz*pós szöveget. én csak magamból indulok ki, tudom, hogy nekem ennyi elég lenne az udvarláshoz, ha tetszik a lány. kezdetben kis apró dolgok amivel érzékelteti, hogy ha rajta, meg lehet ismerni ha akarsz. velem is előfordult már, hogy hihetetlenül félreérthető volt a lány. még az ismerőseim is azt gondolták, hogy itt biztosan lesz valami mert teljesen úgy tűnt... én mindig kerestem, érdeklődtem, alkalmanként ő is. születésnapjára apróságot adtam neki aminek nagyon örült. stb... és amikor később rátértem a lényegre, hogy akkor találkozhatnánk "randi" megnevezéssel akkor meglepődött hogy ilyen szándékaim vannak...

azt hiszem mindenkinek megvannak a maga sérelmei. én csak azt tudom, hogy nekem aztán van bőven, pedig tényleg nem rossz szándékkal szoktam ismerkedni, nem csak a szex miatt. a legtöbbször mégsem kezelnek egyenlő félként! őszinteség pedig luxus...

igaz nem erről szól a kérdés, de ha már ilyen hosszú lett a válasz nem oszt nem szoroz!

az egész visszautasításban nem is az a legrosszabb, hogy nemet mond a lány, hanem az hogy hogyan! van egy eset ami toronymagasan viszi nálam a pálmát. amit mondtak ajándékozós eset, ott volt, hogy hosszabb ideig több hónapig jóban voltunk a lánnyal, én nagyon azt hittem hogy kölcsönös a szimpátia, még ha nem is tetszem de legalább kedvel. ennek ellenére a legkevésbé sem volt korrekt, pedig meg voltam győződve, hogy ő más mint az átlag... hát baromira nem! aztán elgondolkodtam, hogy mégis milyen embert volt az exe! (aki mellesleg otthagyta) egy nagyképű, öntelt, nagyzolok a semmire, nagyot mondok mindig, én vagyok a társaság központja bár az emberek fele utál mert nagyképű vagyok. ennek én pont az ellentéte vagyok! szóval ha ilyen volt az exe akkor biztosan ilyen "férfira" van szüksége, aki majd megint kihasználja és otthagyja... tegyük hozzá, hogy kimondottan jóképű srác aki nagyon ért a nők, felszedéséhez.

2011. nov. 26. 15:54
 29/31 anonim ***** válasza:

Igen, azt hiszem tenyleg nem az a baj, ha nemet mondanak, hanem a hogyanja.

Nekem is semmi gondom nem lenne az oszinteseggel. Nincs olyan, hogy valaki mindenkinek tetszik. De akkor ne jatszunk mar a masikkal, a sajat kis bizonytalansagaink miatt.

Sokkal jobban tisztelem az a pasit, a melohelyemrol, akinek tudom, hogy bejovok, o is nekem, de mindketten tudjuk, hogy a melohelyi kapcsolatokbol semmi jo nem szarmazik, ugyhogy nem kezdett el ketertelmu sms-eket kuldeni, hogy aztan meg le se Sz@arjon.

Valami nagyon el lett itt szurva, ha allandoan jatszani kell es nem lehet kimutatni amit valojaban erzunk.

2011. nov. 26. 18:24
 30/31 anonim ***** válasza:

"en mar megkaptam azt, miutan odamentem egy pasihoz dumalni, hogy o csak annyit akar, hogy leszopjam es a mellemre elvezzen. Miutan kb fel evig bamultuk egymast, es meguntam a dolgot.

Nem igazan tett jot az onbizalmamnak."

És? Minket hányszor utasítotok vissza? Nekünk minden szart el kell viselni?

2011. nov. 27. 15:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!