Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem mernek a mai srácok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mernek a mai srácok kezdeményezni?

Figyelt kérdés

Odáig eljutnak, hogy facebook chat meg skype, msn, de aztán semmi... Én ezt nem értem.

Ja és most nem a tizenévesekről beszélek, hamen a "felnőtt" férfiakról.

2011. nov. 23. 23:03
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Aki nem mer, az nem is nyer. Amugy www.csajozasitanacsok.hu itt mindentmegtalálsz
2011. nov. 24. 04:53
 12/31 anonim ***** válasza:

mégis minek? azért, hogy növeljem valakinek az amúgy is Föld méretű egóját? hogy ha rossz kedve van akkor hagyja hogy felvidítsák aztán úgyis lepattint?

esetleg ha nem lennének a lányok ilyen hihetetlen mértékben önteltek, beképzeltek, kétszínűek és erkölcsileg feslettek akkor többen vennék a bátorságot. de mivel úgyis csak a tökéletesen jóképűeknek és vagy gazdagoknak van esélye ezért köszönöm inkább nem! valószínű elég sokan így gondolják mint én...

2011. nov. 24. 07:22
 13/31 anonim ***** válasza:

Hmm en a lo masik oldalan vagyok szal en oda megyek max elzavarnak alapon tolom es egyebkent adja.

Az viszont tenyleg rohadtul idegesito mikor nez a csaj, oda megyek es akkor mondja, h kossz nem.

Vagy ram se bagozik, kesobb meg panaszkodik, h oda se mentem.

A mindennek a teteje meg mikir elkuld es kesobb haborog, h hamar feladtam vagy ha ra vagyok akadva akkor miert nem ertem meg, h nem akar semmit.

Sok hulye van az teny.

2011. nov. 24. 11:39
 14/31 anonim ***** válasza:
Az, hogy nem kellesz senkinek kérdező, arról nem mi tehetünk. A korábbiaknak sajnos igaza van, ha normálisan közeledsz, akkor tahó módon elküldenek a k.rva anyádba, aztán jön a rinya, hogy nem voltál elég kitartó. Ha egyből a szexszel nyitsz, akkor hülye perverz állat vagy, hanem nem ezzel, akkor biztos nem találod vonzónak. Ráadásul a föld felett jártok öt méterrel és tökéletesnek hiszitek magatokat. Ha pedig ezer évente egyszer kezdeményeztek, elvárjátok, hogy mindenki essen hasra és ha visszautasítanak, sírógörcsöt kaptok. Bár mondhatnám, hogy tisztelet a kivételnek, de egyre kevesebben vannak. Úgyhogy először keressétek a hibát a ti készüléketekben.
2011. nov. 24. 12:37
 15/31 anonim ***** válasza:

Don Kartács válasza:

Írtad többször feladtad a labdát neki és milyen labdára gondolsz ?? Pl szóba állsz vele ?? Mert pl ha én ráírok egy hölgyikére beszélgetünk és egy idő után ő is keres akkor már tudatja velem hogy közelebb léphetek hozzá egy randival :))

2011. nov. 24. 13:57
 16/31 anonim ***** válasza:
Mindjart kinyogi, h ha rakr a srac akkor vissza ir neki:D
2011. nov. 24. 14:09
 17/31 A kérdező kommentje:
Na erre azért nem számítottam. Nem járok a föld felett kicsit sem és egy szóval sem panaszkodtam arról, hogy nem kellek senkinek. Igen, beszélgetek vele és igen, ha látom, akkor én is kezdeményezem a beszélgetést. Látom vagy a kérdés nem volt világos, vagy csak pusztán rossz fórumot választottam, ahhoz, hogy erre a kérdésre értelmes válaszokat kapjak. De csak így tovább. Ilyen hozzáállással tuti nagyon sikeresek lesztek a jövőben is a csajoknál :)
2011. nov. 25. 22:08
 18/31 anonim ***** válasza:
fúúú most aztán nagyon szétvágtál a válaszadók között! csak nem te is egy agyoniskolázott emancipált "nő" vagy? nem tudom mi bajod volt a válaszokkal.
2011. nov. 25. 22:13
 19/31 A kérdező kommentje:
Olyan szinten estek nekem a "kedves" válaszadók egy egyszerű kérdés miatt, hogy ezt nem tudom hova tenni. Nem tudtam, hogy ilyen érzékeny témát érintettem :D Nem tartozom az agyoniskolázott emancipált "nők" körébe. Lehet, hogy ti ehhez a típushoz vagytok szokva, de ahogy ti sem szeretitek az általánosítást, úgy én sem.
2011. nov. 25. 22:23
 20/31 anonim ***** válasza:

érzékeny téma... amúgy a kérdés jó, csak nincs rá értelmes és igazán jó válasz!

volt pár ilyen kérdés az elmúlt egy-két napban, oda is hasonló válaszok érkeztek szép számmal és a lányok is érdekes dolgokat írtak.

nemrég volt egy kérdés, hogy mennyit játszam az elérhetetlen? az tetszett csak igazán...

bonyolult dolog ez az egész, legalábbis számomra. ha 2 hét ismerettség után elhívom akkor az a baj, ha nem akkor az. ha nem adom fel az első kosár után akkor nyomulós vagyok aki rámászik, és alapból szánalmas dolog újra próbálkozni. ha pedig hagyom akkor nem vagyok elég "férfi" hogy udvaroljak és könnyen feladom.

tudod van az a nyuszis vicc. ha van rajta sapka azért, ha nincs akkor azért...

2011. nov. 25. 22:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!