Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mernek a mai srácok kezdeményezni?
Odáig eljutnak, hogy facebook chat meg skype, msn, de aztán semmi... Én ezt nem értem.
Ja és most nem a tizenévesekről beszélek, hamen a "felnőtt" férfiakról.
mégis minek? azért, hogy növeljem valakinek az amúgy is Föld méretű egóját? hogy ha rossz kedve van akkor hagyja hogy felvidítsák aztán úgyis lepattint?
esetleg ha nem lennének a lányok ilyen hihetetlen mértékben önteltek, beképzeltek, kétszínűek és erkölcsileg feslettek akkor többen vennék a bátorságot. de mivel úgyis csak a tökéletesen jóképűeknek és vagy gazdagoknak van esélye ezért köszönöm inkább nem! valószínű elég sokan így gondolják mint én...
Hmm en a lo masik oldalan vagyok szal en oda megyek max elzavarnak alapon tolom es egyebkent adja.
Az viszont tenyleg rohadtul idegesito mikor nez a csaj, oda megyek es akkor mondja, h kossz nem.
Vagy ram se bagozik, kesobb meg panaszkodik, h oda se mentem.
A mindennek a teteje meg mikir elkuld es kesobb haborog, h hamar feladtam vagy ha ra vagyok akadva akkor miert nem ertem meg, h nem akar semmit.
Sok hulye van az teny.
Don Kartács válasza:
Írtad többször feladtad a labdát neki és milyen labdára gondolsz ?? Pl szóba állsz vele ?? Mert pl ha én ráírok egy hölgyikére beszélgetünk és egy idő után ő is keres akkor már tudatja velem hogy közelebb léphetek hozzá egy randival :))
érzékeny téma... amúgy a kérdés jó, csak nincs rá értelmes és igazán jó válasz!
volt pár ilyen kérdés az elmúlt egy-két napban, oda is hasonló válaszok érkeztek szép számmal és a lányok is érdekes dolgokat írtak.
nemrég volt egy kérdés, hogy mennyit játszam az elérhetetlen? az tetszett csak igazán...
bonyolult dolog ez az egész, legalábbis számomra. ha 2 hét ismerettség után elhívom akkor az a baj, ha nem akkor az. ha nem adom fel az első kosár után akkor nyomulós vagyok aki rámászik, és alapból szánalmas dolog újra próbálkozni. ha pedig hagyom akkor nem vagyok elég "férfi" hogy udvaroljak és könnyen feladom.
tudod van az a nyuszis vicc. ha van rajta sapka azért, ha nincs akkor azért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!