Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszajönne hozzám az exem?
Komoylan mondom majd be sercintek a röhögéstöl XDXD
Szerintem mindkettötöknek az a legjobb, ha Ti nem jöttök össze!
Téged sem az eszedért szeretnek, mivel gondolom a mondandód fele pirossal volt aláhúzva.
A képlet egyszerű: elhajtottad szerencsétlent, kétszer is, majd összejöttél egy másik faszival. Közben az ex szépen lassan elkezdte túltenni magát rajtad, ergo már nem ugrál körbe, nem akar bevágódni nálad és a mostanival mennek a dolgok. Így ugye már jó lenne a volt pasi is, de csak azért, mert a tahó barátoddal nem az igazi és jó lenne, ha a másik szerencsétlen újra rajongana érted, ami feltehetőleg csak addig tartana, amíg fel nem bukkan egy harmadik jelölt.
Ha a srácnak maradt egy atomnyi önbecsülése is, akkor nagy ívben le fog szarni téged és a létezésedet is elfelejti. Te pedig most már edd meg, amit főztél, mert az nem úgy megy, hogy folyamatosan visszautasítasz valakit, aztán pár év múlva benyögöd, hogy ja bocs, meggondoltam magam.
Nem akarok kegyetlen lenni, de az előttem kommentelőnek igaza van... :/
Én azt javasolnàm, hogy a jelen baràtoddal szakíts, ha nem mennek jól a dolgok, főleg meg mert megàllàs nélkül az exedre gondolsz...
A volt baràtodat felejtsd el, azért néz, mert vagy akar tőled valamit (kicsi rà az esély, kérdezd meg, ha màr szingli leszel) vagy pedig csak irritàlja, hogy ott làt a jelen pasiddal.
Bulizz, érezd jól magad és keress új baràtot, én ezt javaslom.
Sok siket!
18/L
U.i.: Netàn ha valaha ugyanilyen szituba kerülsz a leendő baràtoddal (értem ezt a kapcsolat szétugràsa előtt ill. utàna), akkor NE legyél màssal, ha elvileg szereted őt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!