Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderülne hogy a párod a testéből él?
Figyelt kérdés
Mit szólnál hozzá, ha 3hónapja lennél együtt a barátnőddel, és anyagi gondjai vannak és a testéből él?
19éves lányról van szó, a barátja nagyon szereti és a lány is őt, viszont így tud venni karácsonyi ajándékot,könyvetm bérletet na meg a lány nem megy 8ára gyárba dolgozni 4000ftért ha 1óra alatt kap 5ezret! Vélemény??? senki nem tud a dologról!!! Rólam van szó
Voltam már ilyen helyzetben, bár ott nem 3 hónap, hanem 3 nap után tudtam meg, ami korrekt volt. Egy pár hónap után szakítottam, mert így nem lehetett normális intimitást kialakítani.
Szerintem ez nem működik. A férfinak ez nagyon megalázó, és ha benne marad a helyzetben, akkor az csak úgy lehet ha magára vállalja a lúzer szerepet. És itt elsősorban arról van szó, hogy a férfi biztonságot kell nyújtson a nőjének/családjának.
A másik dolog amit szerintem fel kell tégy magadnak az az, hogy te miért ezt választottad. Nem lehet, hogy a pénz csak magyarázat, nem pedig ok?
2011. nov. 23. 21:53
12/19 anonim válasza:
Ha azért teszi, mert nyomorog, felajánlanám, hogy eltartom. Ha csak a kényelemért és a luxusért teszi, elhagynám.
2011. nov. 23. 21:59
13/19 anonim válasza:
hát ha a párod úgy van veled, hogy nem tudja hogy kurv@ vagy akkor ha úriember kifizet utólag és otthagy a p1csába...
2011. nov. 23. 22:40
14/19 anonim válasza:
tényleg ilyen olcsóak? én azt hittem ilyen 15000 a minimum:o
2011. nov. 23. 23:30
15/19 anonim válasza:
Hülye k.rva. Be is b.szna, ha minden nő így gondolkozna, habár elég sok van belőlük. Bírom, hogy az alkoholisták, a drogosok és a k.rvák mindig olyan szépen meg tudják indokolni, hogy mit miért tesznek, aztán még ők tekintik magukat áldozatnak és várják az együttérzést. Én nem fogok érted sírni. A karácsony pedig nem az ajándékokról szól, legalábbis nem arról kéne, és főleg nem a drága szarokról, hanem arról, hogy együtt vagyunk a szeretteinkkel, mert az értékesebb mindennél. Ha pedig tényleg csak a karácsonyi ajándékról és a könyvről meg ilyen apróságokról, akkor nyugodtan el lehetne menni gyárba is melózni, akár ideiglenesen is, mert itt nem arról van szó, hogy nem tudtok mit enni, vagy két gyereket kell eltartani. De persze f.szt cibálni egyszerűbb.
2011. nov. 24. 00:50
16/19 Integra Hellsing válasza:
nem lehet valakit nagyon szeretni ha mellette igy élsz;àt kéne gondolnod mit jelent szeretni.ez abszurd; mindig van màsik lehetoség; meg egyébként is mi ez hogy nem tud karàcsonyi ajàndékot venni inkàbb ne vegyen soha semmit!nem ez a fontos, ajànlatom: pszichologus, oszinte beszélgetés és ott kell hagynia a lànynak a baràtjàt mert ezzel teljesen tonkreteszi még ha nem is gondolja; ujrakezdeni kuzdeni kuzdeni.
2011. nov. 24. 01:03
17/19 anonim válasza:
Nyilván nem örülnék, de legalább tudnám, hogy nem saláta van a fejedben, már ami a pénzügyeket illeti. Ha befutsz/kicsit emelsz a színvonalon, 15 ezret is kaphatsz egy óráért. Sok sikert a továbbiakban.
2011. nov. 24. 15:59
18/19 anonim válasza:
A kérdés eleve gyanús és önmentegető. Azt írja, hogy karácsonyra, meg néhány apróságra kell a pénz, ami azt feltételezi, hogy párszor elment k.rválkodni. De aki a testéből és, az már nagyon régóta csinálja és csinálni fogja, úgyhogy az indokok, csak nevetséges kifogások. És nem, nem nyelném le. Hogy nézne az ki, hogy a csajom felöltözik és úgy köszön el, hogy szia, megyek b.szni és szopni, de csak a pénz miatt csinálom, este majd jövök.
2011. nov. 25. 11:11
19/19 anonim válasza:
Nagyon örül majd egy ebből származó ajándéknak. Ha csak pár könyvről és buszbérletről van szó, kérd el az árukat a pasidtól.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!