Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmes vagyok, de a pasim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok, de a pasim egy igazi bunkó! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Amikor még csak randizgattunk egész normálisan viselkedett, de mióta együtt vagyunk kezd kibontakozni. Néha vicces, néha pedig ciki és idegesítő. Néha sírva röhögött rajta, néha meg sírni tudnék, hogy miket művel.

Fingik! De nagyon büdöseket. Múltkor a kocsiban befingot és nem engedte lehúzni az ablakokat. Aztán valamelyik este befingot és benyomta a fejemet a paplan alá. Befingot egy plázában a liftbe és ráfogta egy másik csávóra.

Büfög! De olyanokat, hogy beleremeg szinte a pohár az asztalon. Képes akár egy étteremben is elbüfögni magát, ha mondjuk a cola "megbüfizteti".

Köpköd! Megyünk az utcán és egyszercsak elköpi magát. Reggel mikor felkell köhög a sok cigi miatt és akkor fél óráig csak turhát köpköd. De azt is olyan ordenálé stílusban csinálja, hogy az valami hihetetlen.

Vagy csak simán bunkó! Múltkor buliba voltunk és nálunk aludtunk utána (én még a szüleimmel élek). Be volt rúgva. Behányt az előszoba közepére aztán megitta a savanyú káposzta levét majd visszatette a hűtőbe aztán lefeküdt aludni mint aki jól végezte a dolgát. De nem ám mellém, hanem az ágyam mellé a földre. a kedvenc macimat meg párnának használta és reggelre ráfolyt a nyála.

És még számtalan ilyen van. Az utcán beszólogat embereknek. Múltkor egy duci lány light colát ivott az utcán. Ez a hülye meg oda szólt neki, hogy "rajtad már a light cola sem segít". Meg ilyenek.

Én szeretem őt, hogy miért azt nem tudom:) de mit kezdjek az ilyen dolgaival?

17/L

2011. nov. 22. 22:39
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Régebbi kérdés, de ezzel legalább jól indult a nap:D Szakadtam a röhögéstöl:D Ilyen létezik, atya isten:D Az lep meg,hogy nem ábrándultál ki belöle. Gusztustalan nem kicsit.
2012. máj. 25. 11:11
 22/23 anonim ***** válasza:
hát lányok, nektek kell a bunkó pasi akkor viseljétek el szépen:D
2013. aug. 16. 00:44
 23/23 anonim ***** válasza:
Szia!! Megkérdezhetem hogy azóta mi újság van veletek?? Mert én nem hiszem hogy eltudnám képzelni az életemet ilyen pasival
2015. máj. 1. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!