Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom miért nem tolerálja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom miért nem tolerálja ezt? Olvasd légyszi.

Figyelt kérdés

Egy hónapja ismeretlen eredetű székrekedést állapitottak meg nálam, nincs semmi bajom, az orvosok tehetetlenek, hashajtón élek, korábban semmi bajom nem volt. A baj az, hogy amellett, hogy egészségtelen, állandóa rosszkedvem van, letört és depis vagyok tőle, teltség érzet minden.

A párom előszőr együttérző volt, de mst már totál ideges, kiabál velem, mintha nem lenne elég bajom. Ráadásul ez Az a téma, amiről senki se szivesen beszél. Most mit csináljak, félek, hogy ott fog hagyni.

2011. nov. 22. 19:35
 1/4 anonim ***** válasza:

idegi alapon van.

amin az ordibálás csk rosszabbít

psichológushoz vagy neurológushoz menj

2011. nov. 22. 19:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Akkor a párod egy bunkó.

Az én barátomnak több hónapig voltak anyagi, munkahelyi, családi, és egészségügyi problémái egyszerre, és azért elég komolyak. Gondolhatod. Kb semmit sem foglalkozott velem, nem szexeltünk szinte, ha igen, akkor is teljesen lélektelen volt az egész, morgott, kiabált, veszekedett, ha e.talán szólt hozzám... irtó irritáló volt. És nagyon sz.arul éreztem magam mellette, de én megvártam, míg túljut ezen. Szerencsére azóta rendbe jöttek a dolgok, és minden oké.

20L

2011. nov. 22. 19:39
 3/4 A kérdező kommentje:

Beszéljek vele? vagy várjak, amig rendeződik a helyzet?

Voltam pszichológusnál (elküldtek ) is, neurológusnál is, csináltak colon akármi vizsgálatot.

Teljesen eredménytelenül. Én folyton csak arra tudok, gondolni, hogy ez sose fog meggyógyulni, és mellette, rendesen rossz kedvem van, amin gyógyszer nem segit, nem is adtak, hanem az segitene, ha megoldódna. sportolok, korpát eszem, most tényleg nem részletezem, de semmi változás.

egyébként jól megvagyuk a barátommal, 3 éve élünk együtt, és most olyan türelmetlen lett velem, meg már alig nevetünk, a szex is mostanában kevesebb.

2011. nov. 22. 19:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok?

Azt javasolom, hogy üljetek le beszélni a kialakult helyzetről a pároddal. Mond el neki, hogy sokkal érzékenyebb és kedvetlenebb vagy a betegséged miatt. Kérd meg, hogy próbálja ezt jobban kezelni, mert a idegeskedése, kiabálása sajnos nem javít a helyzeten.

Kérdezd meg őt őszintén, hogy mi az ami zavarja. Mondja el, hogy szerinte mi történik veletek?

Lehet, hogy az idegeskedése másból adódik és nem a betegségedből. Az is elképzelhető, hogy könnyebben orvosolható a viselkedése, mint gondolnád.

Egy őszinte beszélgetés mindig sokat segít. Maradj higgadt a beszélgetés során és légy Te is megértő.

31/F

2011. nov. 22. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!