Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? :O:O lécci olvasd el

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? :O:O lécci olvasd el

Figyelt kérdés
a barátommal majdnem már 8 honapja vagyunk együtt, rolam tudni kell olyan tipus vagyok h akár egésznap tudnám őt ölelgetni, puszilgatni, csokolgatni, simogatni.. ebből vissza kellett vennem , mert ő ki nem állhatja, de csinálni is utálja.. visszavettem de az a pici is sok amit csinálok, én pedig imádom, főleg ha én is visszakapnám,de nem kapom, mert ő utálja az egészet. mit tegyek? nem tudom mért vagyok ilyen , meg h van e aki szereti az iylen csajt, de am nagyon szeretem, és nagyon vonzodom hozzá... SOOOS!??
2011. szept. 4. 19:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a barátod nem szeret:/ nyilván más oka van hogy még veled van..
2011. szept. 4. 19:36
 2/16 anonim ***** válasza:
35%
kitörölnéd a seggemet? légyszives
2011. szept. 4. 19:36
 3/16 A kérdező kommentje:

de én azt érzem h szeret, sokszor be is bizonyitja , és mondta h nem csak velem ilyen, ő ezeket a lekis dolgokat nem szereti, de engem mindennél jobban..

csak nem értem...:((

2011. szept. 4. 19:37
 4/16 A kérdező kommentje:
kösz a normális választ -.-"" barom..
2011. szept. 4. 19:37
 5/16 anonim ***** válasza:
35%
Emós vagy?
2011. szept. 4. 19:43
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Viccelsz én épp ilyen barátnőt szeretnék magamnak. :)

A fenébe, miért nem találtalak meg előbb. :D

7/16 anonim ***** válasza:
100%
ez teljesen abszurd.. ha valakit szeretsz akkor az érintését és a közelségét is szereted. esetleg lehetséges hogy vmi traumából kifolyólag viszolyog az érintéstől. akkor viszont beszéld meg vele. én általában akkor nem szeretek ölelkezni és csokolozni a barátnőmmel hogyha már nem szeretem
 8/16 A kérdező kommentje:
nem.. egy tök normális átlagos tini csaj vagyok, hatalmas szivvel, és humorral.. de ezek mellett érzékeny.. nagyon.. és lelkis://
2011. szept. 4. 19:44
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de ha egy fiú tényleg szeret egy lányt, akkor ez nem probléma nála. Ha még ő nem is mutatja ki az érzéseit, de téged nem lök el magától. Azért mert mondja, hogy szeret még nem biztos, hogy az úgy is van. Hidd el! :( 24L
2011. szept. 4. 19:44
 10/16 anonim ***** válasza:
Szerintem csak sokat kell fingania és fél, hogy megérzed ha mindig ott vagy a seggében.
2011. szept. 4. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!