Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok, nők miért ilyenek, és a férfiak miért nem? Nagyon érdekel a véleményetek.
Én meg pont hogy a rendes pasikat szeretem és nem a bunkókat. az már volt, és ki is dobtam. Nekem nincs erőm egy "ki az úr a háznál" önelégült paraszttal szarakodni.
Én nem szeretem ha a pasi hordja a nadrágot, én azt szeretem ha egyformán tudunk dönteni, és nincsenek hatalmi harcok.
Amúgy sem szeretek papucsnőt játszani, de azért egy férfiban is legyen némi határozottság és önálló véleménye sem árt ha van.
Arany középút a legjobb.
Itt a tanulság, gép előtt siránkozó, miért nincs barátnőm kérdéseket irogató szerencsétlenek.
Ha figyelmes és kedves vagy az papucs. Ha tahó vagy, akkor az is baj.
Azonban a kedves pasikat hamarabb fogják elhagyni, mint az agresszív barmokat.
Nem rég volt egy kérdés, amiben egy csaj azon rinyált, hogy a barátja folyamatosan verte, így nagy nehezen elhagyta, de hiányzik neki a szex, mit tegyen.
Még hogy a pasik nem ilyenek :D
Én egy olyan csaj vagyok, akiről- minden szerénység nélkül állíthatom- bizony elég sok pasi álmodhatna. Egyrészt, mert nem vagyok csúnya, de ez a mellékesebb kérdés- hűséges vagyok, őszinte, jó fej, és a való életben közel sem olyan öntelt, mint ahogy most tűnhet ebből. :D Ezt csak a korábbi tapasztalatok mondatják velem. Barátnőnek meg tényleg jó vagyok, ezt is tapasztalatból mondom.
Mégis, volt barátom, több is, amelyik minden látható ok nélkül szakított velem. Az egyik meg is csalt előtte. Pedig én megadok mindent, amit csak tudok, megértő, szerető társ vagyok, ahogy te írtad. Valamiért mégsem jött össze, a pasiknak valamiért mégse voltam olyan jó. És még csak nem is vétettem nekik semmit- nem csaltam, nem hazudtam, még csak azt se mondhatom, hogy elhanyagoltam őket, vagy bármi. Szóval... A pasik is ugyanúgy képesek effélékre, nem csak a csajok. Ne általánosíts, kérlek :D
U.i: nem kihasználva voltam, mert fél év, vagy 8 hónap alatt tán észrevenném, ha csak "arra" kellenék... És nem, egyáltalán nem. És tudom, hogy egy ideig biztos szeretett az aktuális pasi.
29 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!