Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lányok, nők miért ilyenek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok, nők miért ilyenek, és a férfiak miért nem? Nagyon érdekel a véleményetek.

Figyelt kérdés
Szóval, hogy lehet, hogy mindegyik megértő, szerető társról ábrándozik, aki mindent megad nekik...de ha kapnak egy ilyet, miért nem elég nekik? Mit akarnak tulajdonképpen? Gondoljatok bele: rengeteg olyan történet van, pl itt gyakorin is, hogy a csajok elhagyják a szerető, rendes barátjukat. Sokan meg is mondják, hogy lehet nem találnak már ilyet. És mégis kidobják. Nem hazudnak, hiszen pl névtelen fórumokon is olvasni ilyeneket. Hogy hiányzik a szenvedély, meg jaj-jaj...a férfiakat szidják általában, de ők nem ilyenek. Ha találnak egy rendes, kedves lányt, általában értékelik, becsülik, szeretik, nem hagynák el ilyen butaságokért. Oké, vannak akik kihasználják a nőket, stb, de azoknak eleve ez a céljuk...nem szerelmesek az illetőbe. Mielőtt azt hiszitek, h csalódtam valakiben, és azért irom ezt: még nem is volt komoly kapcsolatom, csak kalandjaim, épp azért, mert félek a kapcsolatoktól. Ezek miatt. Sok havert, barátot láttam már szenvedni hónapokig. Pedig tényleg rendesek voltak ők is. Szóval a kérdés mégegyszer az, h miért nem becsülnek a nők semmit, miért csalják meg-hagyják el a szerető, biztos párjukat a semmiért, vagy egy bizonytalan dologért? Miért? Lányok válaszát is várom, nagyon érdekel ez a kérdés. Bocs h hosszú lett
2011. nov. 22. 16:26
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Én meg pont hogy a rendes pasikat szeretem és nem a bunkókat. az már volt, és ki is dobtam. Nekem nincs erőm egy "ki az úr a háznál" önelégült paraszttal szarakodni.

Én nem szeretem ha a pasi hordja a nadrágot, én azt szeretem ha egyformán tudunk dönteni, és nincsenek hatalmi harcok.

Amúgy sem szeretek papucsnőt játszani, de azért egy férfiban is legyen némi határozottság és önálló véleménye sem árt ha van.

Arany középút a legjobb.

2011. nov. 22. 18:59
 22/31 anonim ***** válasza:
Gondolom, becsülik őket annyira, hogy ne hitegessék és használják ki őket, ha egyszer nem szerelmesek vagy nem vonzódnak.
2011. nov. 22. 19:01
 23/31 A kérdező kommentje:
Nem értitek...16:54-esre nem tudom mit mondjak, attól h néha cukkol, tuti szeret...ezek nem igazi bunkózások...az alapján amit irtál. Persze, a poénkodások, heccelések kellenek, amelyik csajjal azt nem lehet, azzal nem is jó a kapcsolat. Ez igaz. De nem tudom miért baj ha valaki ettől még kedves mindig, örömet akar szerezni. Pláne olyan csajoknál, akik naplementékről meg ilyenekről ábárándoznak. Szerintem az alfahimesdit nem a barátnőnkel szemben kell eljátszani, hanem pl társaságban, vagy épp más lányok előtt...h tudja a szerelmünk,h nem egy paprikajancsival van. Ezek szerint baj lenne, ha kettesben kibújnék ebből, és szeretgetném őt, úgy ahogy érzem..nem tudom miért nem lehet rendesnek lenni egy lánnyal. Nem értem komolyan. Sztem nem is fogom...csak néha rossz ez miatt egyedül lenni. Meg adni mindig az érzéketlent.
2011. nov. 22. 19:03
 24/31 A kérdező kommentje:
A mások dolog meg az, h egy csomóan olyan embert szeretnek, aki mindig kihasználja a szerelmüket, pl csak szexre kell neki a lány. De ebbe már inkább bele sem megyek. Nagyon kifordult világot élünk...
2011. nov. 22. 19:04
 25/31 anonim ***** válasza:

Itt a tanulság, gép előtt siránkozó, miért nincs barátnőm kérdéseket irogató szerencsétlenek.

Ha figyelmes és kedves vagy az papucs. Ha tahó vagy, akkor az is baj.

Azonban a kedves pasikat hamarabb fogják elhagyni, mint az agresszív barmokat.

Nem rég volt egy kérdés, amiben egy csaj azon rinyált, hogy a barátja folyamatosan verte, így nagy nehezen elhagyta, de hiányzik neki a szex, mit tegyen.

2011. nov. 22. 20:58
 26/31 A kérdező kommentje:
Lényeg a lényeg: intelligens ember nem fárasztja magát kapcsolattal, bármilyen rossz is néha az egyedüllét. Bármit csinálunk, az vagy egyáltalán nem jó, vagy csak ideig-óráig. Remélem majd megtanulja a leckét mindenki. Szexelni meg lehet érzelem nélkül is, előzetesen megbeszélve, úgy ahogy eddig. Ez akkor megfelel, ugye? Én ezeket a tanulságokat vontam le a válaszokból. Legértelmesebb válasz ez volt: bitches and whores.
2011. nov. 22. 21:10
 27/31 A kérdező kommentje:
18:28as meg f_szomat okoskodik, 21 évesen nem volt senkije, itt akarsz megtetszeni a k_rváknak, azért nyalsz nekik, vagy mi? Majd ha túl leszel egy kapcsolaton, vagy lesz fogalmad róla, akkor értékelni fogom a te válaszodat is. Gondolom sok a lánybarátod, akiket titokban imádsz. Szüzességed is biztos megvan még, te macsó, aki senkinek nem alázkodik meg.
2011. nov. 22. 21:21
 28/31 Thyl ***** válasza:
Egyszer vki azt írta, már nem emlékszem,de nagyon igaz lehet, h a nők valójában nem tudják mit akarnak. Ezért bejön nekik, ha vki irányt mutat "férfi" lesz. De közben ennek az ellentétét kommunikálják a felszínen, legyen rugalmas,megértő,kedves stb. Ezekkel összejönnek, de valójában az 1. birizgálja meg a fantáziájukat, sokszor sztem még maguknak se vallják be. Ezért lesz a rendes unalmas, és bár a 2. "kerülendő" kategória, ő fut be.
2013. jan. 17. 22:35
 29/31 anonim ***** válasza:

Még hogy a pasik nem ilyenek :D

Én egy olyan csaj vagyok, akiről- minden szerénység nélkül állíthatom- bizony elég sok pasi álmodhatna. Egyrészt, mert nem vagyok csúnya, de ez a mellékesebb kérdés- hűséges vagyok, őszinte, jó fej, és a való életben közel sem olyan öntelt, mint ahogy most tűnhet ebből. :D Ezt csak a korábbi tapasztalatok mondatják velem. Barátnőnek meg tényleg jó vagyok, ezt is tapasztalatból mondom.

Mégis, volt barátom, több is, amelyik minden látható ok nélkül szakított velem. Az egyik meg is csalt előtte. Pedig én megadok mindent, amit csak tudok, megértő, szerető társ vagyok, ahogy te írtad. Valamiért mégsem jött össze, a pasiknak valamiért mégse voltam olyan jó. És még csak nem is vétettem nekik semmit- nem csaltam, nem hazudtam, még csak azt se mondhatom, hogy elhanyagoltam őket, vagy bármi. Szóval... A pasik is ugyanúgy képesek effélékre, nem csak a csajok. Ne általánosíts, kérlek :D

2013. jan. 17. 22:41
 30/31 anonim ***** válasza:

U.i: nem kihasználva voltam, mert fél év, vagy 8 hónap alatt tán észrevenném, ha csak "arra" kellenék... És nem, egyáltalán nem. És tudom, hogy egy ideig biztos szeretett az aktuális pasi.

29 voltam

2013. jan. 17. 22:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!