Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a zagyvaság a "lángoló szerelemről"?
5 hónapja megismerkedtem egy pasival, egészen kb. az elmúlt másfél hétig jött utánam, mint a pincsikutya, intenzív volt a kapcsolat: puszik, simogatások, gyakori találkozások (azonos megyében, de külön városban lakunk). Nem igazán értettem az elmúlt másfél hét a pasim általi visszafogottságát: nem kaptam annyi figyelmességet, holott ha én egy-két alkalommal nem puszilgattam meg gyakran, már szólt miatta. Szóval rákérdeztem, azt mondta, beteg (tényleg az volt), megszaporodtak a munkái (2 állása van).
Éppen a kapcsolat intenzitása végett furcsa volt, hogy az utolsó másfél hét "lefulladt" ezen a téren, nem is találkoztunk már egy ideje.
Most előállt azzal, hogy hát nem érez lángoló szerelmet, sok a melója, jön a tél, a távolság is baj (holott eddig soha nem volt, 1 óra hosszás autóút vagy nekem 1 óra hosszás buszozás).
Mi ez a "lángoló szerelem" maszlag duma???
Én 10 éve voltam szerelmes: lángoló szerelemmel, de mire is mentem vele? Semmire, mert viszonzatlan volt.
Azóta nem voltam szerelmes, de a kapcsolataimban jól éreztem magam.
Most sem érzek lángoló szerelmet, de eszembe nem jutott volna ilyen "kifogásokat" találni, hogy messze vagy, nem érzek lángoló szerelmet. Mert én sem voltam és nem vagyok szerelmes, most akkor a kb. 10 évvel ezelőtt lángoló szerelem óta vonultam volna apácának???
Mivel most sem vagyok lángoló szerelmes, de hiányzik a párom, mert jól éreztem vele magam és jól kijöttünk, na szóval nekem eszembe sem jutott, hogy a lángoló szerelem érzésének hiánya miatt vessek véget a kapcsolatnak, ami egyébként jó volt....
Na, aztán kiderült, hogy a korábbi barátnőjeinél sem volt sokáig a kapcsolatban a pasim, biztosan ott se találta meg a lángoló érzést...:-))
Most akkor akik egy párt alkotnak a Földön, azok mindenki lángoló szerelemmel viseltetik a párja irányába???
Ja, de ez már nem annyira ide tartozik, de sem én, sem másik volt barátnője sem felelt meg a családjának....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!