Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi ez a zagyvaság a "lángoló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a zagyvaság a "lángoló szerelemről"?

Figyelt kérdés

5 hónapja megismerkedtem egy pasival, egészen kb. az elmúlt másfél hétig jött utánam, mint a pincsikutya, intenzív volt a kapcsolat: puszik, simogatások, gyakori találkozások (azonos megyében, de külön városban lakunk). Nem igazán értettem az elmúlt másfél hét a pasim általi visszafogottságát: nem kaptam annyi figyelmességet, holott ha én egy-két alkalommal nem puszilgattam meg gyakran, már szólt miatta. Szóval rákérdeztem, azt mondta, beteg (tényleg az volt), megszaporodtak a munkái (2 állása van).

Éppen a kapcsolat intenzitása végett furcsa volt, hogy az utolsó másfél hét "lefulladt" ezen a téren, nem is találkoztunk már egy ideje.

Most előállt azzal, hogy hát nem érez lángoló szerelmet, sok a melója, jön a tél, a távolság is baj (holott eddig soha nem volt, 1 óra hosszás autóút vagy nekem 1 óra hosszás buszozás).

Mi ez a "lángoló szerelem" maszlag duma???

Én 10 éve voltam szerelmes: lángoló szerelemmel, de mire is mentem vele? Semmire, mert viszonzatlan volt.

Azóta nem voltam szerelmes, de a kapcsolataimban jól éreztem magam.

Most sem érzek lángoló szerelmet, de eszembe nem jutott volna ilyen "kifogásokat" találni, hogy messze vagy, nem érzek lángoló szerelmet. Mert én sem voltam és nem vagyok szerelmes, most akkor a kb. 10 évvel ezelőtt lángoló szerelem óta vonultam volna apácának???

Mivel most sem vagyok lángoló szerelmes, de hiányzik a párom, mert jól éreztem vele magam és jól kijöttünk, na szóval nekem eszembe sem jutott, hogy a lángoló szerelem érzésének hiánya miatt vessek véget a kapcsolatnak, ami egyébként jó volt....

Na, aztán kiderült, hogy a korábbi barátnőjeinél sem volt sokáig a kapcsolatban a pasim, biztosan ott se találta meg a lángoló érzést...:-))

Most akkor akik egy párt alkotnak a Földön, azok mindenki lángoló szerelemmel viseltetik a párja irányába???

Ja, de ez már nem annyira ide tartozik, de sem én, sem másik volt barátnője sem felelt meg a családjának....

2011. nov. 21. 10:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
a szerelem amikor "beüt" akkor a legerősebb és onnantol fokozatosan visszaesika hatása egy egészséges szintig, ha már nincs "egészséges" szinten akkro mondjuk azt h kiábrándult belőlünk az illető. ő valszeg erre értette ezt a lánygolós maszlagot h ő vosszaért a normális kategóriába. Szeret téged de már nem olyan nagyon nagyon mint a zelején, hanem normáisan úgy,ahogy egy fiú szeretheti a barátnőjét...
2011. nov. 21. 10:21
 2/11 Antimod ***** válasza:
Én nem tapasztalom, mégis nagyon szeretem a barátnőmet, és testileg is vonzónak tartom. De nem "izgatott gyomorral" megyek haza, mint randikra anno. Ez így van rendjén, csak ne hagyjátok ellaposodni, fizikai kontaktusok (és nem csak aktusok) maradjanak gyakoriak.
2011. nov. 21. 10:24
 3/11 A kérdező kommentje:
Szakítottunk!!!
2011. nov. 21. 10:31
 4/11 anonim ***** válasza:

Szerintem te pontosan tudod az összes kérdésedre a választ.

Én azt mondom,hogy bármekkora drámát is kerekítesz a történeted köré,ő komolyabban vette a dolgot nálad.Te csak sodródtál,nekem legalábbis ez jön le az irományodból..Azt írtad,hogy 5 hónapja megismerkedtetek,pasid volt..Mennyi ideig voltatok együtt,egyáltalán jártatok??Lefeküdtetek?

2011. nov. 21. 10:34
 5/11 A kérdező kommentje:
Persze, rendszeres szex is volt. Ami jó volt. Nálam eddig nála volt az első olyan, hogy jó lett a szex. Csak vele
2011. nov. 21. 10:39
 6/11 anonim ***** válasza:
Tehát szerelemről szó sincs,a szex jó,társasága jó..Innentől csak kommunikáció kérdése az egész.2011-et írunk,ma már elfogadott a "szexkapcsi".Most kb. egy szintre kerültetek(érzelmileg,meg ami a motivációt illeti),egy rövid beszélgetéssel el lehetne intézni mindent.:)
2011. nov. 21. 10:49
 7/11 A kérdező kommentje:

De mi van akkor, pont az én példám, hogy már 10 éve nem éreztem lángoló szerelmet??

Most akkor csak szexkapcsolatról lenne szó a kapcsolataimat illetően, azóta, amióta nem érzek lángoló szerelmet?

De mindig jól éreztem magam a kapcsolataimban, ahogy a legutóbbiban is.

Ettől még pl. férjhez mennék olyanhoz, aki iránt nem érzek lángoló szerelmet, de jó vele lenni, a szex is jó, nincsenek viták, elsimitjuk a problémákat....

2011. nov. 21. 10:57
 8/11 A kérdező kommentje:
A lángoló szerelmes érzéseim óta eltelt 10 évbeli párkapcsolataimat nem tekintettem szexkapcsolatnak, hanem párkapcsolatnak.
2011. nov. 21. 11:00
 9/11 Antimod ***** válasza:
Szerintem attól számít valami párkapcsolatnak, ha a szex és testi vonzalom mellett egyfajta lelki rokonság is megjelenik - ami elősegíti a békés egymással élést, a közös programokat és ragaszkodást.
2011. nov. 21. 11:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Annyit még az elején szögezzünk le,nekem semmi bajom azzal,ha valaki nem szerelmes és úgy alkot valakivel párkapcsolatot.Én is ilyen vagyok,más kérdés,hogy én valóban úgy kezdtem a dolognak,hogy a legőszintébb,viszonzott szerelem.Ez sok év alatt átalakult,rengeteg összetett érzelemmé,valamint egy hatalmas adag ragaszkodássá és még sorolhatnám mivé...Tehát osztom,hogy a szerelem átalakul.Kérdés,hogy ez,ami marad a szerelemből,több-e,mint egy harmonikusan működő kapcsolat,amiben soha nem volt nyoma se a szerelemnek.Ezt nem én fogom megválaszolni,egyszerűen nincs ilyen tapasztalatom.:)
2011. nov. 21. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!