Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretne többet, vagy csak jófej akart lenni?
18 éves srác vagyok, eddig nem túl szerencsés (inkább szerencsétlen) a lányok terén... Egyetemista vagyok, ahol kialakult egy jó kis társaság, meg csapatokba is be vagyunk osztva, és az egyik csapattársam (lány) egyik előadás alkalmával odaült mellém (ami furcsa, mert mindig elöl szokott ülni, én meg hátrébb ültem), és beszélgettünk (halkan, nem zavartunk senkit) Nem annyira ismerjük egymást, de elkezdtünk zenéről stb. beszélgetni. Ő kezdeményezett... Óra után azt mondta, hogy majd legközelebb is mellém ül, ha nem zavar, én erre azt mondtam, hogy örülök neki, legalább lesz társaságom (amúgy is van, de ezzel azt akartam mondani neki, hogy örülök, ha mellém ül legközelebb). Azóta nem nagyon láttam órán, más óránk nincs együtt...
Én szeretném jobban megismerni, azt se bánnám, ha több is kialakulna közöttünk, de félek, hogy megint beégek (Már párszor megtörtént, hogy a "jeleket" rosszul fejtettem meg).
A héten lesz egy buli, valószínűleg ő is eljön. Ha találkozunk, mit mondjak neki? Egyáltalán mit csináljak? Teljesen béna vagyok ilyen téren, és önbizalomhiányom is van, amihez a kinézetem csak hozzájárul. (Túlsúly, nem öltözködöm "divatosan" nem vagyok az a bunkó macho típus...)
Kérlek benneteket, adjatok NORMÁLIS tippeket! Előre is köszönöm! :)
beszélgess vele minél többet, ha nem találod akkor kérdezz rá a barátnőinél. Légy közvetlen, vicces, egy halvány mosoly legyen mindig az arcodon amikor beszélsz vele. Főleg kérdezősködj, érdeklődj iránta, hagyd hogy ő beszéljen mert a nők szeretnek magukról beszélni. Jegyezd meg hogy jó a haja, fülbevaló, ruha.(minden találkozásnál jegyezz meg valami jót róla örülni fog neki biztos). Ha a buliba elmegy, és nem táncol vele senki akkor kérdezd meg van-e kedve táncolni, a tánchoz nem kell nagy tudás akárki tud, még én is. Légy határozottabb, a nagy hangerő miatt majd egy idő után kihívhatod a friss levegőre beszélgetni, meg ilyenek..
Sok szerencsét!
18/F
A legfontosabb: Sehogy se kommunikáld neki azt, hogy nagyon vágytál már a ,,társaságára" , mert akkor automatikusan berak téged a ,,még egy pasi, aki odavan értem" kategóriába. Szentelj neki némi figyelmet, de ne feltűnően. Kérdezd meg hogy van,stb. aztán kicsit kerüld el! Ha jól csinálod, ő fogja a te társaságodat keresni.
Hajrá ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!