Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ő is többet szeretne?
Tavaly új tanárt kaptunk, egy pályakezdő 25 éves pasit. Egész jóban lettem vele..aztán még jobban...és utána arra jöttem rá h nagyon megtetszett...
Most elég közeli barátságban vagyunk. Sokszor tesz félreérthető megjegyzéseket... Szóval kb úgy vagyok vele mintha nem is lenne a tanárom.. Szerintetek lehetséges h elfogadna úgy mint egy barátnőt?? (A kor különbség elfogadható... a törvény nem tiltja mert betöltöttem már egy bizonyos kort...) Szerintetek kezdeményezhetek??
Attól függ hány éves vagy pedig :S Mert nem mindegy hogy a 14-et töltötted be, vagy a 18-at, mert ha az utóbbi akkor gondolom most lesz az utolsó éved ha középiskolás vagy. Ha pedig végzős leszel akkor szerintem várd meg míg ő kezdeményez. Vagyis én ezt tenném :) Ha te kezdeményezel az elsülhet rosszul is. Tehát várd meg míg ő lép :) Szerintem :D
17L
16:20:
LOL! Kemény következtetés/feltételezés. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!