Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor akar valamit, vagy csak szarakodunk a semmiért?
Figyelt kérdés
Október elején megismerkedtem az új szomszédsráccal(21éves), elkezdtünk dumálgatni,aztán szép lassan kialakult,h eljártunk görkorizni, sétálni, voltunk közösen egy fesztiválon, illetve szinte heti rendszerességgel filmezünk vagy náluk, vagy nálunk, amit mindig ő hoz fel...de közben nem haladunk semerre... csütörtökön pizzát sütöttünk náluk, meg iszogattunk, én egy kicsit többet ittam a kelleténél, így már éjfélkor meghalt a buli,így csak együtt aludtunk, de nem történt semmi,mondván,h nem szokása visszaélni az ilyen helyzettel...mindig megpróbálja előadni,h nem érdeklem, de közben keres, meg smst ír,meg áthív vacsorázni,meg ilyenek, de nem történik soha semmi, egy helyben topogunk és már tényleg nem tudom, hogy most meleg, vagy van vmi másik lány, vagy csak simán fél megtenni a következő lépést...2011. nov. 20. 19:34
1/5 anonim válasza:
Persze egyből b*zi... arra nem gondoltál még hogy csak barátként vagy jószomszédként tekint rád? annyira egyszerűek vagytok :(
2/5 palmira válasza:
Szerintem is vagy valóban csak haverkodni akar vagy félénkebb egy kicsit. Amíg nem alakul úgy a helyzet, nem sürgetném a helyedben. Mert az is lehet, h most MÉG haverkodni akar, később meg majd ő is másképp gondol Rád...
(Nekem már volt ilyen, utána több mint két évig voltunk együtt.)
3/5 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg tőle, hogy mit szeretne. Konkrétabban hogy tetszesz -e neki. Beszéljétek meg. Ha jófej heteró akkor helyreigazít és annyi, legalább tudod merre haladtok, hameg meleg akkor esetleg kapcsolatotok is lesz.:)
4/5 anonim válasza:
Ne haragudj, de irigylésre méltó az önbizalmad, hogy ha egy pasi nem kezd ki veled, akkor már meleg.
5/5 anonim válasza:
Szerintem sem meleg a barátod.
Csak lehet hogy félénk és nem akar tovább haladni.
Vagy arra vár hogy te jelezz neki valahogy.
Ha neked is tetszik bejön meg minden akkor egy csókkal indíthatsz talán.
vagy ha merészebb vagy akkor kérdezz rá hogy mit érez irántad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!