Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit jelent? Megkérdeztem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent? Megkérdeztem a barátomat: miért szeret engem. A válasza: "semmiért! "az azt jelenti, hogy nem szerelmes belém? Vagy nem is szeret?

Figyelt kérdés

amúgy többször mondja, hogy ez a baja velem, meg az, stb

érezteti, hogy nem én vagyok a legszebb neki, idegesíti ha akár eg pattanás véletlenül lesz rajtam

de ha nincs mit szeretnie bennem, akkor meg fog csalni?, el fog hagyni?

2010. ápr. 28. 07:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha nincs amit szeress benned, akkor fölösleges is erőltetni az egészet. Neked sem jó, hogy folyamatosan "megaláz", még ha nem is a szó legszorosabb értelmében. Miért jó egy olyan sráccal együtt lenni, aki folyamatosan csak kritizálni tud? Én egy idő után nem bírnám tovább és kiadnám az útját!
2010. ápr. 28. 07:32
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönet a válaszért
2010. ápr. 28. 07:51
 3/7 anonim ***** válasza:

Micsoda? idegesiti egy pattanas?

Feltetelezem, hogy o sem tokeletes, mint ahogy egyikunk sem az. Az ember nem azert szereti a parjat, mert soha egy potty nincs rajta, es tokeletes a teste, hanem a belso ertekei miatt..

Szerintem hagyd a francba, egy bunko! Csak le akar huzni, es ha nem vigyazol, le is huz! Vagy lehet, h inkabb neki van kisebbsegi komplexusa, es azt akarja, hogy veszitsd el Te is az onbizalmadat, ezert akarja elhitetni veled h nem is vagy olyan szep. Ne hidd el neki, a szepseg a belsobol fakad, es mindenki annyira szep amennyira annak tartja magat.

Hagyd a francba, keressen maganak mast, akit lehuzhat, Te meg ugyis talalsz egy olyan fiut, aki ertekel es nem kritizal!

Hany eves vagy, minek huzod az idodet egy se..fej mellett, mar megbocsass???

2010. ápr. 28. 08:00
 4/7 A kérdező kommentje:

én 25, ő 31

csak azt nem lrtem, akkor minek mondja, ,hogy szeret, meg minek írja sms-ben, ha a semmiért..

2010. ápr. 28. 08:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Állítólag akkor szeretsz valakit igazán, ha nem tudod megindokolni.
2010. ápr. 28. 09:33
 6/7 anonim ***** válasza:

igazából a tettek lényegesebbek mint a szavak!

nem tudjuk, hogy mit tesz meg érted meg ilyenek, ez is egy szempont lehet..

de az, hogy ilyenekt mond nem valami pozitiv..

légy megfigyelőállásban és ird le magadnak miket csinál, miket mondd, hogy változik napról napra a kapcsolatotok..

tervez e veled közös jövőt, vagy csak lógtok a levegőben, hiszen már elég idősek lennétek egy esküvőhöz..pl.

Ha meg nem működik ne várd meg mig 30 éves leszel..

2010. ápr. 28. 11:50
 7/7 A kérdező kommentje:
ó köszi a válaszokat :)
2010. ápr. 28. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!