Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, szerintetek érdeklem Őt?
Több mint egy éve ismerek, egy velem egykorú lányt..mivel kicsit messze lakik tőlem, ezért inkább neten beszélgetünk, nagyon jól megvagyunk. Azonban, az utóbbi időben, azt vettem észre, hogy egyre többet keres, vagyis ő ír rám először...rengeteget beszélünk, már elmondtuk hogy milyen jó lenne már valaki, aki megért, elmondja a problémáit...
Sajnos, nem nagyon merek vele kezdeményezni, mert egy jó barátomnak tartom, és volt már ilyen hogy randiztunk és úgy valahogy nem ment a dolog, vele meg is szakadt a kapcsolatom. Tehát, ettől félek hogy elveszíteném..de akkor is, bennem van, hogy mi van akkor ha Ő az igazi? Hagyjam elmenni..? Talán egy picit többet is érzek.
Hamarosan elmegyünk korizni, legalább is azt mondta hogy majd megtanít :) Valami tanács oda?
Illetve lányok, csak azért írtok rá először a fiúra mert érdekel titeket?
mindketten 18 évesek vagyunk.
Én csak akkor írok valakinek magamtól, ha igazán érdekel, hogy mi van vele.
Én azt mondom, hívd el sétálni, és mondd el mit érzel, szépen, kedvesen bevezetve. Mondd el azt is, hogy féltél, hogy amennyiben nem kölcsönös elveszted és ezt nem akarod. Meg fogja így érteni, de szerintem abszolút kölcsönös.
23/N
ez tipikusan a lányokra jellemző, hogy csak akkor írnak maguktól egy fiúra, ha gondolnak rá vagyis komolyabban vonzódnak hozzá
szerintem jó esélyed van, ne félj meglépni, tényleg lehet, hogy ti jól meglennétek egy párkapcsolatban is akár
sok sikert nektek!
hétvégén találkozunk...
de mindig olyanokat irogat, hogy mondom neki hogy randim lesz a matektanárral, erre írja hogy nemhogy lecserélném rá...de akkor is féltem a barátságunk. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!