Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/Feleségek ti mit tennétek a helyemben?
Lusta, mert dolgozik? Ha pedig a nő otthon van, akkor nehogy rabszolgának érezze már magát, mert el kell mosnia két kib*szott tányért.
Az is igaz, hogy a faszi sem teljesen szent, de nyilván a házasság előtt is ilyen volt. Nem kellett volna összeállni a helyi rossz fiúval, mert úgysem fog megváltozni.
A házasság előtt nem volt ilyen. Ha így viselkedett volna, nem mentem volna hozzá.
Egyébként meg én szívesen megcsinálok bármilyen házimunkát, szeretek főzni, és alapjában véve is egy gondoskodó nő vagyok, szeretek mások kedvében járni. Csak rosszul esik, hogy viszonzást nem kapok semmilyen téren sem. :(
Tanulság: soha nem szabad megnősülni, vagy férjhez menni, mert utána derül ki, hogy milyen is az illető valójában.
Szabadni szabad, csak nem a kapcsolat első rózsaszín ködös 3 évében, mert addig mindenki a szebbik pofáját mutatja. Aztán ha a rossz oldalával is el tudjuk fogadni a másikat, akkor lehet házasodni. A kérdező vszeg elkövette ezt a triviális hibát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!