Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők/Feleségek ti mit tennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők/Feleségek ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Még fiatal házasok vagyunk, de a férjem nagyon elhanyagol, soha nem törődik velem, soha sehova nem visz. Igaz az is, hogy sokat dolgozik, de amikor van szabad idő, hétvége, akkoris gyakran magamra hagy, több időt tölt a szüleinél és a munkahelyén, mint itthon. Szülein meg a Tescon kívül máshova nem is akar menni velem. Úgy érzem, máshol és másokkal szívesebben van, mint velem. Együtt a szexen kívül mást nem is nagyon csinálunk, és még a szex terén is nagyon ritkán elégít ki engem. Itthon vagyok többnyire és én mindent megcsinálok: főzök minden nap, mosok, takarítok, kiszolgálom őt mindenben és én cserébe semmit nem kapok tőle. Hiába beszéltem vele, mondogatom neki, hogy törődjön velem többet, nem tesz semmit, hanem még fel van háborodva. Pénzt csak akkor ad, ha kérek, nem hagy belőle itthon, magánál hordja az egész fizetését, soha nem is tudunk félretenni, gyűjteni, és semerre nem haladunk. Sokszor előfordult már az is, hogy kérek, és akkor se adott pénzt. Egy semminek érzem magam mellette, többnyire boldogtalan és magányos vagyok így.
2011. nov. 20. 13:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Lusta, mert dolgozik? Ha pedig a nő otthon van, akkor nehogy rabszolgának érezze már magát, mert el kell mosnia két kib*szott tányért.

Az is igaz, hogy a faszi sem teljesen szent, de nyilván a házasság előtt is ilyen volt. Nem kellett volna összeállni a helyi rossz fiúval, mert úgysem fog megváltozni.

2011. nov. 20. 17:37
 12/16 A kérdező kommentje:

A házasság előtt nem volt ilyen. Ha így viselkedett volna, nem mentem volna hozzá.

Egyébként meg én szívesen megcsinálok bármilyen házimunkát, szeretek főzni, és alapjában véve is egy gondoskodó nő vagyok, szeretek mások kedvében járni. Csak rosszul esik, hogy viszonzást nem kapok semmilyen téren sem. :(

2011. nov. 21. 09:44
 13/16 anonim ***** válasza:
Tanulság: soha nem szabad megnősülni, vagy férjhez menni, mert utána derül ki, hogy milyen is az illető valójában.
2011. nov. 22. 12:43
 14/16 anonim ***** válasza:

Tanulság: soha nem szabad megnősülni, vagy férjhez menni, mert utána derül ki, hogy milyen is az illető valójában.

Szabadni szabad, csak nem a kapcsolat első rózsaszín ködös 3 évében, mert addig mindenki a szebbik pofáját mutatja. Aztán ha a rossz oldalával is el tudjuk fogadni a másikat, akkor lehet házasodni. A kérdező vszeg elkövette ezt a triviális hibát...

2011. nov. 22. 12:58
 15/16 anonim ***** válasza:
Én eleve csak öt évre engedélyezném a házasságokat. Aztán ha bevált, akkor meg lehetne hosszabbítani. De ez már csak az én hülyeségem.
2011. nov. 23. 02:21
 16/16 anonim ***** válasza:
ha nem visz sehová akkor találj ki valamit te mond meg neki h nagyon hiányzik és h olyan egyedül vagy és szeretnél vele kicsit kikapcsolódni... jobb ötletem nincs amúgy jó lenne nekem egy ilyen feleség mint te vagy... ha nekem mondaná vigyem ide-oda én elvinném sokszor a pali nem veszi igazán észre mit akar segíts neki mond meg konkrétan mit szeretnél és akkor lehet változik... meg amúgy az is lehet h hiányoznak a szülei és hirtelen egyedül találta magát lehet furcsa neki ez a változás már ha náluk lakott és nem akarja neked ezt elmondani a férfiak amúgy sem nagyon tárják fel a belső problémáikat én legalábbis nem főleg akit szeretek mert nem akarnám ezzel terhelni nem szeretem ha sajnálnak és megalázónak tartanám kicsit ezt a panaszkodást... ezek az ötleteim... mindenesetre én ilyen dologért nem válnék el mert nem csal meg nem ver meg nem iszik nincs a haverokkal nem idegesít...
2012. júl. 15. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!