Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám leküzdeni a szorongást és a kishitűséget? Ezzel csak én vagyok így?
1. Ne a haveroddal menj csajozni.
2. Biztos, hogy azokat a lányokat akarod, akik egy jóképű fiú láttán "rácsüngenek"?
Ha eleve nem így állsz magadhoz, akkor már más a kisugárzásod...
Én nem hiszek benne,de van benne vmi mert ha rosszabb napjaim vannak akkor minden csak rossz..
Ha meg nevetek a sok hülyeségen ami egy nap alatt betalál, akkor még betalál egy pasi is a metrón... :P
Meg segítene tényleg, ha egyedül mennél bulizni...
Próba szerencse alapján...
De ha kell egy lány és esetleg barátodhoz ment oda még nem biztos, hogy veszett ügyed van(mondjuk én elvárom, h pasi jöjjön oda hozzám, csak akkor mászok ha kell egy pasi-de csak estére...\ jó ez csak akkor van ha kicsit el vagyok ázva :P )
Szerezd meg az a lányt aki kell , és kész, most veszíteni valód nincs ..
És nem biztos , hogy barátod bűvköréből kellene választanod...
Azt tanácsolom, amikor barátodat kezdik megrohamozni, akkor hagyd őt ott, és néz szét a maradandó csajok között
Meg nem nagyon hiszem ,hogy ezt ennyire magadra kéne venni, nem a legjobb ismerkedési helyszín barátod bűvköre...
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!