Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért mondjátok h ne általánosítsunk, amikor tényleg mindannyiótoknak csak a külső meg a pénz számít?
addig kell mindezt csinálni amíg a személyiséged változik.
érted... kinek kell oylan pasi aki a nap 24 órájában nyafog hogy "ahj de csúnya vagyok és még szegény is..."
az élethez úgy kell hozzáállni, hogy te tökéletes vagy, úgy ahogy mások is, és majd az lesz a te párod aki ezt észreveszi a többi meg bekaphatja:D
A tökéletes ellenpélda:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Persze tudjuk ezt csak kitalálta,mert ilyen nincs,de ha mégis akkori a nők 99%-a nem így működik...
Persze , hogy elöbb megtetszik egy fiu aki szép kivülröl , mit egy ronda , meg ha több pénze van , mert több pénzt bir fordítani külsejére, de az nem azt jelenti h nem is tetszhet egy lányak , ha valaki nem álompasi kinézetű.
Szerintem meg az is közrejátszik , h a fiuk ezt hiszik a mit te is , h ha nem a legjobb képű , meg nem gazdag , már nem is lehet barátnője,és nincs önbizalma.Akinek ,meg nincs elég önbizalma , nehezebben lesz barátnője.
Nekem volt már számtalannszor , h egy fiu nem is tetszett , mikor egy párszor láttam , mikor meg már bezséltem vele , akkor egyre jobban megtetszett.Szóval egyáltalán nem lehet általánosítani, vagyis lehet de nem lesz mindenkire igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!