Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszek én még boldog valaha?
Hidd el, tudom mit érzel... én 23 éves srác vagyok, és én is nagyon sokszor gondoltam már így, hogy ,,Kész vége, nem bírom tovább..." sőt, bevallom őszintén, volt olyan, hogy eltört a mécses, és sírtam. Egyszerűen nem bírtam tovább, és elgondolkodtam azon, hogy feladok mindent. Aztán elhatároztam, hogy átgondolom az életemet. Egy teljes délután ültem a szobámban, és csendben tűnődtem azon,mit tegyek. Arra jutottam, hogy feladni, azt lenne a legkönnyebb... és még túl fiatal vagyok ahhoz, hogy ezt tegyem. Szóval mostanában igyekszem apránként felépíteni az új életemet.
Szívből kívánom, hogy neked is sikerüljön ! :)
Ez szerintem is sok. Inkább próbáld túlélni, meg azokra támaszkodni, akik maradtak. Semmi közhelyeset nem akarok mondani, mert itt nem segít.
Boldog pedig biztos, hogy leszel, csak túl kell jutni ezen a korszakon :)
A lényeg, hogy soha ne add fel. Tényleg nagyon sok rossz történt veled, ne szégyelld, ha el vagy keseredve, ez mindenkinek sok lenne.
Próbálj olyan dolgokat találni, amik örömet okoznak neked. Sétálgass egy barátnőddel, süssetek sütit, olvass jó könyveket, menj el koncertre, keress egy új hobbyt. Ismerkedj új emberekkel, akik kicsit kizökkentenek.
Nagyon remélem, hogy az egészségeddel minden rendben lesz. Ha ez a probléma megoldódik, akkor az idő a többi sebet is begyógyítja majd (persze a halálesetet mindig fájni fog, de idővel azt is könnyebb lesz elviselni).
22 éves vagy, előtted az élet. Párod biztosan lesz még, még ha most a nagy szerelem után nem is vigasztal. Gondolj arra, találsz majd egy férfit, akivel gyerekeket nevelhettek, lesz közös otthonotok... :) Most nehéz az anyagi helyzetetek, de ez egy olyan dolog, ami megváltozhat. Te még nagyon fiatal vagy - nem tudom, dolgozol-e már, vagy tanulsz? Képezd magad mindig, szerezz sok munkatapasztalatot, és a szorgalmad meghozza majd a gyümölcsét, rendeződhet az anyagi helyzet.
Hidd el, még sok dolog van az életben, amiért érdemes élni, leszel te még nagyon boldog is. :) Vannak nehéz időszakok, neked most egy nagyon nehéz jutott - de ha ezen túl leszel, lelkileg talán erősebben vághatsz neki egy új, boldogabb fejezetnek.
Igen még tanulok...jövőre diplomázok.
Nagyon köszönöm a biztatást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!