Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is volt ilyen helyzetben?
Van egy szép szőke "plázacica" barátnőm, egy kicsit butácska nem ő a lelkitársam.
A lelkitársam egy másik lány de ő egy kicsit csúnyácska ezért nem tudnék párkapcsolatot kialakítani vele, viszont olyan jó vele beszélgetni mert művelt és sok a közös témánk.
A barátnőmet csak az érdekli ,hogy milyen műkörme legyen, és elég nyafka is, viszont olyan jól néz ki, szexi.
Gyökér vagy.
Ha nem vagy el a barátnőddel,akkor minek magad mellé egy "dísz"?
Ha meg a csúnyácska lány se tetszik,keress mást.
Áhh, mondom mi lesz.
Én 18 éves koromig elég nyomi voltam. Viszont kedveltek a fiúk, önmagamért, de nem tetszettem nekik. Ők jártak csinos, igfighter csajokkal, én meg nem tudtam mit tenni, csak az eszemért a halálnak se kellettem. Ettől még jóban voltam fiúkkal.
Később elkezdtem nőiesedni, szépülni, én ilyen későn érő típus vagyok, és ha nem is húdegyönyörű, de azért olyan átlagosan szép vagyok. Én összejöttem olyan srácokkal, akik értelmesek voltak, és tetszettem nekik így, jól elvoltunk. A régi srácok meg csak később kapcsoltak, hogy húha, hát jó lett volna ha igazából adnak egy esélyt, mert később már kifejezetten kevesellték, hogy a csajuk a tetszelgésen túl semmire nem jó, mivel a szókincse maximális kapacitása a 70-hez konvergál...
De mint hasonló szitus "csúnya lány", inkább össze se jöjj vele, mert te úgyse tudnád őt annyira értékelni, mint bárki más, akinek nem a külső a legfontosabb.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!