Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párotoknak milyen ajándékot adtok karácsonyra?
Figyelt kérdés
2011. nov. 18. 18:12
1/8 anonim válasza:
Hat ez jo kerdes enis ezen filozok :S !
2/8 anonim válasza:
Vacilálok egy romantikus kis kétnapos kirándulás és egy jó színház között.
3/8 Fke válasza:
ha nem jut eszembe semmi, akkor ékszert.
4/8 anonim válasza:
Én kötök neki egy sálat, mert az úgysincs neki.
5/8 anonim válasza:
nincs párom: első pozitívum nem kell ajándék :D
nézzük csak: mikulás, karácsony, valentin nap, szülinap, névnap, évforduló
hahaha :D legalább 30 000 a zsebemben marad
6/8 anonim válasza:
hát, nekünk ez már az 5. karácsonyunk....:) eddig mindig nagyon nehéz volt, de most életében ELŐSZÖR megmondta mit szeretne (egy bizonyos könyvet) és megveszem neki :):)
L21
7/8 anonim válasza:
hasonló cipőben járok mint a 4. hozzászóló, de sztem sokan nem tudják mit vesznek a párjuknak karácsonyra
8/8 anonim válasza:
én olyan dolgot veszek neki amire szüksége van és használni is tudja. nem vagyunk már gyerekek :) mivel rossz a térde, és szétment a térdgépe, így veszek neki újat :) 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!