Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy szeretnék járni egy nálam idősebb sráccal?
Figyelt kérdés
15L vagyok, Ő hét évvel idősebb nálam. (Erről véleményt nem kérek, én már csomószor átrágtam magam az egész ügyünkön, de arra jutottam, hogy bele AKAROK menni.)
A probléma a szüleimmel van. Tudniillik, eléggé konzervatívak. Vagyis, anya már említette, hogy jobban örülne, ha korombeliekkel ismerkednék. De hát ez nem jött be. Szóval, ötletek, hogy hogyan mondjam el neki, és hogy kérjek engedélyt, vagy mi? Eléggé kétségbe vagyok esve :S Esetleg hasonló helyzetűek megírhatnák a tapasztalataikat :)
2011. nov. 18. 16:16
11/12 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat, most már tényleg neki kéne állnom és megmondani nekik :S
2011. nov. 18. 17:20
12/12 anonim válasza:
Ne azzal kezd, hogy hány éves, hanem picit beszélj más tulajdonságairól, csak van benne valami, ami egy szülőnek vonzó lehet... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!