Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hisztek abban Hogy minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hisztek abban Hogy minden embernek van valahol egy másik fele akit ha megtalál akkor válik ő maga is teljes egésszé?

Figyelt kérdés
Remélem nem értelmetlenül írtam le
2011. nov. 18. 14:43
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Ha így értelmezzük, akkor a csúnya srácok számára nincs ilyen.
2011. nov. 18. 16:03
 22/26 anonim ***** válasza:

szerintem is van ilyen. Az én másik felem is jöhetne már. :)

20/L

2011. nov. 18. 20:45
 23/26 anonim ***** válasza:

Biztos hogy valahol megvan az a lány aki a másik felem.

Szerintem kevés ember van aki tényleg megtalálta a másik felét. Az egy dolog hogy összeházasodott valakivel de ha van egy 3. személy aki el tudja csábítani, aki miatt elhagyja a párját akkor már nem is az az igazi akivel addig együtt élt.

Szerintem több tíz év együttélés után mondhatja azt valaki hogy megtalálta az igazit.

20 évesen korai ezt kijelenteni bármennyire is szerelmes az ember.

2011. nov. 18. 21:21
 24/26 anonim ***** válasza:
nem hiszek ebben
2011. nov. 19. 11:12
 25/26 anonim válasza:
igen:X es mar megtalaltam:D
2011. nov. 19. 19:05
 26/26 anonim válasza:
Én még nem,de van valaki a ki nagyon bejön,de lehetünk komolyabban együtt,nem független,baromira bejön az ilata,nem csa a parfümé,nem érezhetek többet szimpátiánál.barátságnál!EZ VAN!
2013. szept. 11. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!