Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek fel, ha a volt barátommal találkozom a lakásán egy kis esti iszogatásra?
miniszoknyát :)
én meg mást mondok..
gyakran megesik, hogy emberek szétválnak, van más partnerük, aztán megint találkoznak és boldogan élnek amíg meg nem halnak
mert: tanulnak a hibáikból
jobban megbecsülik a partnert
és rájönnek hogy mégis Ő az igazi
Én is jóban vagyok az exemmel, én azt ítélem el, aki nem tud baráti kapcsolatot ápolni az exeivel.
Magát járatja le,aki mindennek lehordja őket, elvégre ő volt vele. Szánalmas és buta emberek játszmája ez.
Hű, de öntudatos itt valaki:) Majd írd már meg, milyen érzelmek játszódnak le benned az exed iránt, ha majd úgy istenigazából pofára ejt valamelyik, pl: hülyére veszi az érzelmeidet vagy a legjobb barátnődet reszelgeti a hátad mögött:) Majd akkor megnézem, mennyire fogod te a szent nagy barátságot ápolgatni vele igényesen, okosan! De aztán barátkozni ám, hiszen kultúrlény vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!