Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek fel, ha a volt barátommal találkozom a lakásán egy kis esti iszogatásra?

Figyelt kérdés
És mit gondoltok erről? Mindketten szinglik vagyunk, én nem tervezek semmit előre, majd alakul a kapcsolatunk. Annak is örülnék, ha csak barátok lennénk, de ha mindkettőnkben kialakulna több is, akkor lehetnénk egy pár is akár. Ez a jövő zenéje. De milyen rucit vegyek fel, ne túl extrát persze, de magassarkú még belefér?? Am meg farmer, meg egy csinibb(nem elegáns felső) natúr smink, kibontott vasalt haj?
2011. nov. 18. 14:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

miniszoknyát :)

én meg mást mondok..

gyakran megesik, hogy emberek szétválnak, van más partnerük, aztán megint találkoznak és boldogan élnek amíg meg nem halnak

mert: tanulnak a hibáikból

jobban megbecsülik a partnert

és rájönnek hogy mégis Ő az igazi

2011. nov. 18. 15:31
 12/13 anonim ***** válasza:

Én is jóban vagyok az exemmel, én azt ítélem el, aki nem tud baráti kapcsolatot ápolni az exeivel.

Magát járatja le,aki mindennek lehordja őket, elvégre ő volt vele. Szánalmas és buta emberek játszmája ez.

Hű, de öntudatos itt valaki:) Majd írd már meg, milyen érzelmek játszódnak le benned az exed iránt, ha majd úgy istenigazából pofára ejt valamelyik, pl: hülyére veszi az érzelmeidet vagy a legjobb barátnődet reszelgeti a hátad mögött:) Majd akkor megnézem, mennyire fogod te a szent nagy barátságot ápolgatni vele igényesen, okosan! De aztán barátkozni ám, hiszen kultúrlény vagy...

2011. nov. 18. 15:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Az alapfelvetésedben van a hiba.. a kapcsolatotok nyilván szar volt, ezért is ejtett pofára, de valamiért csak megszeretted, és annak a ténye attól, hogy egy bunkó, nem változott. Aki képtelen túllépni asértettségén és azt hiszi nincs barátság expárok között, az iszonyatosan korlátolt.
2011. nov. 18. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!