Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a különbség a szex illetve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a különbség a szex illetve a normál kapcsolat között?

Figyelt kérdés
vagyis honnan tudom hogy a pasi csak a szex miatt van velem? jelek, apróságok
2011. nov. 18. 09:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Egyébként az, hogy elvisz kajálni, meg beülni valahova meg kedves, nem garantál semmit, attól még kellhetsz neki csak szexre, ez mindössze csak annyit jelent, hogy a pasi a kulturáltabbik fajtából való. Nekem is volt ilyen pasas az életemben, hogy szexre jártunk össze, de ő még ennek is megadta a módját, időnként csináltunk más programot is, voltunk mi is együtt kajálni, beültünk valahova borozgatni, volt hogy együtt intéztünk egyetemen ügyet...stb. Mondjuk amit már írt valaki az előbb, hogyha szexre kellesz neki, nem vállal fel mint hivatalos barátnőt, nem visz bele mélyen a magánszférájába, nem vezet be igazán a barátai közé, nem mutat be a családjának. Szerintem inkább kérdezz rá, ahelyett, hogy itt kombinálsz és forgatod magad. Legfeljebb közli, hogy nem szerelmes és szexre kellesz, de legalább képben leszel. Még valami: ha kiderül, hogy nem szerelmes és nem akar tőled hosszabb távon semmi komolyat, ne reménykedj, hogy ez majd megváltozik, ha eddig nem lett szerelmes, később se lesz. Én is ebben reménykedtem nagy naivan és elpazaroltam 2 évet az életemből.
2011. nov. 18. 09:39
 12/23 anonim ***** válasza:

Vannak tudatosabb típusok, akik esetleg nem a szerelemre hajtanak, hanem inkább észérvek alapján keresnek társat. Kötődés, "jó társ", szexuális vágy, jó beszélgetőpartner - ha ezek a feltételek teljesülnek, akkor nekik nem feltétel a "perzselő, eszemvesztem" szerelem.

Hogy nem csak szexkapcsolat... saját férjet tudom említeni. Államvizsgára készülök, ennek megfelelően ideges és feszült vagyok, a libidómat ez lecsapta minuszba. Tételekkel álmodom, teljesen beszűkültem, közben szorongok, hogy sikerülni fog-e. Két hete nem volt emiatt szex, államvizsgáig nem is lesz, egyszerűen semmi indíttatásom rá.

Férjem mondta, hogy semmi gond, addig erősít bicepszre, a többi miatt ne izguljak, majd bepótoljuk, ha lement a vizsgadrukk. Ettől függetlenül ugyanolyan figyelmes, sőt.

2011. nov. 18. 09:43
 13/23 A kérdező kommentje:
kérdeztem már hogy akkor mi is ez az egész. nem mondta hogy szeret (ködösített) de azt is cáfolta hogy csak szexre kellenék, mert azt mondta akkor nem próbálna kedveskedni. úgy érzem -e két állapot között vagyunk ami nem tudom mi és ez zavaró
2011. nov. 18. 09:43
 14/23 anonim ***** válasza:
Ja most olvasom, hogy nem szerelmes. Gondolom, te az vagy... Nos, ez szívás. Felejtsd el, hogy beléd fog szeretni, ha eddig nem történt meg. Addig marad veled, amíg nem be nem robban az életébe a nagy szerelem, más lány személyében. Addig pedig elvan melletted, mert ez neki kényelmes: biztos kellemes társaság vagy, jó veled a szex, de amint jön a nagy szerelem, úgy ott hagy mint a sicc. Tapasztalat. Döntsd el, hogy jó-e ez neked így. Én elküldeném a helyedben, mert csak az idődet vesztegeted mellette!
2011. nov. 18. 09:44
 15/23 A kérdező kommentje:
nálunk is volt már hosszabb ideig szex kimaradás és nem lett flegma, volt már olyan barátom aki besértődött, agresszív és bunkó lett mikor nem volt szex.
2011. nov. 18. 09:44
 16/23 A kérdező kommentje:
állítása szerint ő nem keresgél mást, de ettől függetlenül megismerkedhet valakivel...
2011. nov. 18. 09:45
 17/23 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

állítása szerint ő nem keresgél mást, de ettől függetlenül megismerkedhet valakivel...

A nagy szerelem soha nem úgy jön az ember életében, hogy keressük, egyszer csak megtalál és akkor paff... Mivel ő soha nem is volt beléd szerelmes, egész biztos, hogy nem fogja magában elnyomni, ha igazi szerelembe esik valakivel vagyis azon nyomban otthagy. Jelenleg az a helyzet, hogy kihasználnak téged elég szépecskén...

2011. nov. 18. 09:50
 18/23 A kérdező kommentje:
igen nevezhetjük úgy is hogy kihasznál, de az összebújás nekem is jó
2011. nov. 18. 09:51
 19/23 anonim ***** válasza:

nálunk is volt már hosszabb ideig szex kimaradás és nem lett flegma

akkor nem csak szexre kellesz neki szerintem..általában azok szoktak flegmák lenni akik csak szexre hajtanak és vissza utasítják őket....szerintem a leírtak alapján nem csak arra kellesz neki...

2011. nov. 18. 09:52
 20/23 A kérdező kommentje:
a válaszokat olvasva lehet először magamban kellene rendet tenni. össze vagyok zavarodva és kihat ez mindenre.
2011. nov. 18. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!