Alapvetően jó ez a kapcsolat, de ez a kis különbség engem nagyon zavar. Mit tegyek hogy ez megváltozzon?
Egy csokor ön-ző dolgot lehetne tenned, ha elégedetlen vagy a dolgok mostani állásával. Úgy mint:
Ön-ismeret.
Ön-bizalom.
Ön-állóság.
Sok ember van, aki nem féltékeny, hanem társfüggő, ez nem egy ritka kórság, viszont nagyon sokféle fokozat van belőle. Ha testi tüneteid vannak (fáj a gyomrod) tőle, akkor ez már beillik pszichoszomatikus betegségnek is. Ne hanyagold el! Foglalkozz a lelki oldalával. Neked kell lélekben megerősödni, ez az a megoldás, ami ebben a helyzetben mindkettőtöknek megfelelne.
Elöször is foglald el magad, ne álandóan azon járjon az eszed, hoyg hol van a párod.
Másodszor a férfiak különösen rosszul türik, ha állandóan a barátnöjükkel/feleségükkel KELL lenniük, szükségük van egy kis szabadságra (szerintem az egészséges lelkületü nöknek is, de a legtöbbjüket nem zavarja, ha nincs, a férfiak többségét viszont igen).
Társfüggőség - nekem is ez a szó jutott elsőre eszembe.
Vedd komolyan a dolgot, mert most még csak kedves-aranyos dolog, hogy így odavagy a párodért, akivel bizonyára össze fogtok majd házasodni, de aztán belőled válik a legtipikusabb házisárkány, ha ezt most nem kezeled.
A párkapcsolat azt jelenti MI, de az ÉN és TE megőrzése mellett - kicsit paradox módon. Nem attól vagy valaki, hogy van valakid - önálló egész vagy (az kellene legyél). Életidőnk jelentős részét egyedül töltjük, és ha nem tanuljuk meg önmagunkkal is jól érezni magunkat, akkor ez az érzés a gyomrodban soha-soha nem fog megszűnni, és alkalmatlanná tesz majd a gyereknevelésre is (=gyerekeid lesznek, csak neveletlenek).
És most olvasd újra az első hozzászólást, ott a kulcs :D
32/N párkapcsolatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!