Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugy erzem nem fogom tudni "elengedni"! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nemsokara erettsegizunk, osszel pedig mas-mas egyetemre kell mennunk a parommal. 300 km-re egymastol (ennek tobb oka van, es nem tudunk valtoztatni...) Termeszetesen mar tobbszor szoba kerult, de teljesen kiborulok, ha erre gondolok. annyira feltem:(( hogy baja lesz, hogy nem vigyazhatok ra, hogy nem lehet mellettem(hogy vigyazzon ram:) ) Nem a feltekenyseg dolgozik bennem, hiszen a bizalom maximalisan megvan. De ket even at folyamatosan minden nap talalkoztunk, ennek vege lesz most:( es mar most rettentoen hianyzik:( tehetek valamit? ...2009. máj. 10. 20:40
1/5 anonim 

válasza:

Hát nem akarlak elkeseríteni de egy ilyen távkapcsolat ebben a korban nem nagyon szokott működni! De azért sok sikert kívánok nektek!
2/5 A kérdező kommentje:
Igazabol nem attol felek, hogy nem fog mukodni, nem az van koztunk ami egyeseknel "divatbol"...
Kotodom hozza, es o is hozzam...
Igazabol a hianyatol felek:(( hogy mi lesz velem nelkule, es forditva...inkabb arra lennek kivancsi hogyan kuzdhetem ezt le...
2009. máj. 10. 20:54
3/5 anonim 

válasza:

már többször volt távkapcsolatom... nem "divatból"... hanem mert szerelmes voltam... de a távolság és a hiány nagy úr. kitartást és sok sok erőt kivánok az egyetemhez.. (megjegyzem hogy még van egy nyár addíg, használjátok ki)
4/5 Voguelilias 

válasza:

Csináljatok ingyen kártyákat amivel korlátlanul tudtuk egymással a nap bármely szakaszában beszélgetni. Vagy ha lesz ott internet lehetőség akkor msn-en tartsátok majd a kapcsolatot. Jobbat nem tudok mondani.
18/L
5/5 A kérdező kommentje:
koszi szepen a valaszokat meg a biztatast is:)
bocsi ha flegma voltam, csak kicsit szomoru vagyok:((
2009. máj. 10. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!