Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell-e a férfinak jeggyűrű? Illik-e?
Figyelt kérdés
Együtt élünk barátommal és szüleivel, és az anyja nekem elszólta magát, hogy barátom karácsonykor szeretne eljegyezni.
Ezt barátom nem tudja, hogy én tudom, és azon gondolkoztam, hogyha ő is meglep ezzel, akkor én is meglepném őt, és gyűrűt adnék neki.
Munkahelyemen beszéltünk erről, és ott nem tudják, hogy ezt lehet-e, vagy illik-e, hogy mindkét félnek lehet-e jeggyűrűje.
Szerintetek?
2011. nov. 17. 12:56
1/5 Antimod válasza:
Nálunk én nem hordok gyűrűt, csak a menyasszonyom.
2/5 anonim válasza:
Kérdező, jelentsd be a válaszolókat. :)
3/5 anonim válasza:
Nővéreméknél mindkettőjüknek volt gyűrű, viszont szerintem rosszul jönne ki, ha te is azt adnád neki. Mivel akkor tudni fogja hogy téged ez nem meglepetésként ért. Én legalábbis így nem tudnék úgy örülni. :/
27/n
4/5 anonim válasza:
szerintem rossz ötlet ha te is adsz neki gyűrűt, már csak azért is mert nyilvánvaló lesz neki, hogy már tudtál az eljegyzési szándékáról
F/20
5/5 anonim válasza:
Elég hülye az anyósjelölted, hogy ezt elmondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!