Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Össze fogom törni a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze fogom törni a barátnőm szívét azzal hogy lecserélem. Nade hogy legyek a lehető legkíméletesebb?

Figyelt kérdés
Szóval a barátnőm nagyon szeret engem,én vagyok neki az első.Nem egy hűha de nem is derogáló vele kézenfogva végigmenni az utcán.Nemrégiben ismerőseim révén összeismerkedtem egy lánnyal aki hát ízé tökre csúcskategória.A dolog már akkor kezdett bonyolódni mikor szex közben már nem is a barátnőmre hanem erre a csajra gondoltam. Ott pecsételődött meg a jelenlegi kapcsolatom sorsa mikor a közös ismerőseim elmondták hogy bejövök ennek a lánynak.Azonban gentleman szeretnék lenni a jelenlegi nőmmel is.Volt már hasonló kérdés hogy"kit válasszak a barátnőm vagy a bombanőt?" de valójában az költői kérdés volt mert akármit válaszoltunk kitartott amelett hogy vált.Én nem kertelek tudom hogy váltani fogok csak a hogyanban kérnék tanácsot.Hogy illik ezt??
2011. nov. 16. 23:21
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
a korom? 25 vagyok
2011. nov. 16. 23:47
 12/19 napietus ***** válasza:
szerintem a legrövidebb út az egyenes, de feleslegesen megbántani nem kell azért. szóval mondd meg neki, hogy szeretnéd befejezni ezt a kapcsolatot, mert már nem vagy belé szerelmes. emellett tarts ki, akármit is mond (nehéz lesz, én tudom). de azt ne mondd el, hogy ez azért van, mert megtetszett valaki más, mert akkor arra a lányra fog haragudni, plusz azt fogja hinni, hogy ha ő nem lenne a közeledben, akkor lenne ennek a kapcsolatnak jövője (ami nem igaz).
2011. nov. 17. 00:15
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

amíg nincs meg egyértelműen az új,addig szerintem ne szakíts.

lehet,hogy nem is jön össze,aztán pofára esel és recskázhatsz a nagy télbe.

a talon meg a szünet még a legjobb jó ötletek.

egyébként meg nem ritka,hogy félre kú-rás közben jön rá az ember,hogy mennyivel jobb is az ő kis "átlagos" bejáratott nője.

próbáld fel az újat,nézd meg milyen/miféle,aztán úgy könnyebb a döntés,mint csak így mindent felrúgni az ismeretlenbe,bizonytalanba egy fellángolásért egy mosolyért,konkrétumok nélkül.

2011. nov. 17. 01:35
 14/19 anonim ***** válasza:
96%

01:35:

Téged is jól fel kéne próbálni egy rohadt nagy néger f@sszal. Talán helyre rázná az ostoba agyadat, hogy emberi lényekről van szó, nem ruhadarabokról.

Egy ilyen alpári bunkó sz@rdarab mint te, inkább mellózze a kommentelést. Ez nem a te asztalod.

Neked se volt még senkid a Lvl80-as paladinon kívül...

21F

2011. nov. 17. 02:18
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

tehát.

Abszolut fairnak kell lenned. Megmondani őszintén, leülni beszélgetni, hogy figyelj, őszinte leszek tudom fájni fog, de úgy érzem hogy a kapcsolatunk már kihült, elmúlt a szerelem..becsapni hitegetni nem akarlak, mert ennél többre tartalak, ezért megmondtam az igazat. sajnálom.

Mindenesetre azért elötte ne jópofizzál és csináljál úgy mintha minden rendben lenne. Ha nincs, akkor nincs. Nincs csók, nincs sex. Nem hülyítjük a másikat és magunkat.

Az meg amit valamelyik bunkó paraszt mond, hogy hagyd meg tartaléknak stb. az egy butaság. NEM. Az emberi érzelmek nem játékok. A te rizikód az, hogy lehet hogy a bombázó egy hét múlva téged dob.

Viszont azt gondold át saját magad, hogy megérie? Tehát egy hosszabb kapcsolatban mindig vannak jobb és rosszabb pillanatok, az hogy megtetszett, vagy vonzónak tünik egy bombázó nem feltétlenül jelenti azt -ami nekem nagyon nem tetszik kifejezés- le kell cserélni a mostani barátnőt aki ráadásúl szeret...

Hosszútávon a külső nem minden (de ez az én véleményem)..

F26

2011. nov. 17. 04:10
 16/19 napietus ***** válasza:
33%
01:35-ös, téged meg próbáljon fel a bábolnai szürkemén, hátha bejössz neki...s*ggfej...
2011. nov. 17. 10:27
 17/19 anonim ***** válasza:
92%
a 26 eves F 15/16-osnak irom minden tiszteletem neked , nagyonis erett gondolkodas modod van, nagyon jol teszed ha ennyire szem elott tartod az emberi lelek kimeleset nagyszeru beloled tobb kellene hemzsegjen ezen a foldon talan nem volna ennyi depresszios ember a vilagon, hisz a vilag tele van cslokkal. Mi is szakitottunk a baratommal, de o nem kepes meghuzni a hatart a szakitas es igazi baratsag kozott mert, eppen ugy becezget es simogassa a lelkem annak ellenere, hogy nem akar velem lenni es ez nem egeszseges egyikunknek sem es hatalmas fajdalmakat tud okozni ezzel szamomra.
2011. nov. 17. 10:34
 18/19 anonim ***** válasza:
Lecseréled? Mi ő, alsógatya? Ha így beszélsz róla, nagyon boldog csaj lesz majd, hogy ott hagytad! Ha nem tudod, hogy kit válassz, akkor Te sosem szeretted Mr Dzsentülmen-.-
2011. nov. 17. 10:59
 19/19 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólókhoz,

az 1:35-ösnek egy kiadós nagyf.szú néger anál gangbang-et kívánok, de akinek akkor a pofája, annak az életben nem volt még nője.

Na mindegy. Egy szakítás sosem könnyű, de tény, hogy a legegyenesebb út a legjobb, bármennyire is nehéz. Azért tiszteljük már meg a másikat annyival, hogy nem jövünk minden féle baromsággal.

2011. nov. 17. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!