Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Végleg vessek neki véget?

Figyelt kérdés

6 hónapja vagyok együtt barátnőmmel. Lényeg az, hogy két külön világ. Összeveszünk sok mindenen. Nekem töredéke van megengedve a kapcsolatba, mint neki mert ha nem így van akkor hisztizik, veszekszünk. Ma is besokkaltam hogy nem foglalkozott velem ugy ahogy elvárom. Szóltam neki, szakított velem. Azt mondta, hogy neki sok volt. Találkozott egy csajjal akivel énis még a kapcsolatunk alatt, én a csajnak huztam az agyát, körülbelül 2 napot beszéltünk aztán elfelejtettem egy életre. Barátnőm ezen berágott és lehordott mindennek. Más csávókkal takarózik, hogy ő kap jobbat, ő milyen vagány. Egyik percben, írja hogy szeret , mondom hogy oké beszéljük meg, másik percben meg vagánykodik, meg játsza az agyát amit rühellek. Most is, nyomja nekem a szöveget:

Én:- Legalább észre vennéd magad, hogy hatalmas viccet csinálsz az egész életetből.

Ő: - Néha majd gondolsz rám ?: ((

Az egész átlátszó, hogy nem szivből gondolja.. és másik percben meg már nyalja a seggem, ami szívből jövő.. Szerintetek?! Amúgy szeretem, mert ez az éne ritkán jön elő..

2011. nov. 16. 22:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Az ilyennel nem hogy szakítanék, a második vagy harmadik ilyen eset után egy k*rva nagy pofonnal jutalmaznám.
2011. nov. 16. 22:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Most meg gonoszul, csinálja. Menőzik, eldurvul aztán írom, hogy sok vagy megint, meg írja hogy "beléd estem kajak úgy ahhh"..... ilyenekkel mit??
2011. nov. 16. 22:44
 3/3 anonim ***** válasza:

"Végleg vessek neki véget?"- értem a szándékot, én is ki akarnám nyiffantani az ilyen csajt, de ne tedd mert börtönbe kerülsz.

FOGALMAZZ HELYESEN

PL. Végleg vessek véget a kapcsolatunknak?

szerintem gyerekek vagytok mind a 2en még..

2011. nov. 17. 05:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!