Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy sok rendes férfit el hagyja a nő egy idiótáért? Többi lent!
nem tudom, talán mert nem unatkoznak az idióta mellett. Talán, mégsem annyira jók azok a pasik, akik mindent megadnak. Hisz annak nagyobb értéke van mindig, amiért kő keményen megküzdöttél. Azt jobban óvod.
Talán mert az a pasi az idióta, aki mindent megad egy olyan nőnek, aki ezt nem értékeli. Mert ez sose egyik napról a másikra derül ki.
Ja egyébként facebook üzenőfalon találtam ezt a szöveget: "Kedves Mikulás! Idén csak a rosszfiúk listájának másolatát szeretném tőled kérni." - mint tudjuk, ő az aki rendelkezik ezzel :) :)
Szóval ez a kis szöveg mindent elmond.
nem olyan egyszerűek ezek a kérdések, nem mindenki illik össze csomó férfi is lelép teljesen normális nő mellől.
nem mindenki monogám típus csak az a baj, hogy sok poligám alkat belekezd egy monogám alkattal kapcsolatba.
ma 12:05
lehet hogy igazad van..nem mondom biztos lehet benne igazság de ahol van egy gyerek és a megszületés után ahogy letelt a szoptatás ideje a nő lelépett...hát nem éppen korrekt dolog ebben a formában...ha nincs gyerek ez érthető...de ahol gyerek van??
12:05 vagyok
Nekem is van konkrét esetem. Adott egy középidős férfi (32-35 között). Megismerkedik egy huszonéves lánnyal (21-24). A férfinak van egy tönkre ment házassága és abból egy gyerek. A lány az ismerkedés első szakaszában tudatosítja, hogy neki még szórakozásra van szüksége. A férfi semmi nem kényszerít rá. Szórakozni járnak hát. A nő kívülállók szerint semmit nem tesz a férfiért, a férfinek mindenre van mentsége a nővel kapcsolatosan. Könyörögnek a kívülállók, hogy nem lesz ez így jó. Lassan nem marad a férfi mellett barát. mégis lagzi a kapcsolat vége. majd egyszer csak lelép a nő. Tökéletesen tudta mindenki, hogy ez lesz a vége. A nőnek csak a villogás a fény kellett, meg az anyagi jólét, a kényelem. A pasi azt hangoztatja, hogy soha többé nem kell neki ez a nő. De mindenki tudja, hogy ez nem így van. Egyszer ők még (sajnos) együtt lesznek. A pasi visszafogadja, a nő meg nem kell már majd senkinek.
Szóval ez esetben egy nagyon rendes férfiről beszélünk, aki egy hatalmas idióta.
Talán rájöttem a kulcsszóra: SZERELEM (az tesz idiótává, szánalmassá férfit és nőt egyaránt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!