Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párotoknál vagytok, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párotoknál vagytok, és nem hancúroztok épp, akkor mit csináltok?

Figyelt kérdés
2009. máj. 10. 13:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak azért jó összejárni a pároddal hogy hancúrozzatok,mert a kapcsolat nem csak szexből áll!

Eljárunk sétálni,főzünk együtt,filmezünk,verekedünk(mivel ő boxol,de mindig hja magát)meg sok mindent lehet csinálni:)

2009. máj. 10. 13:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Filmet nézünk, kajálunk, társasozunk, kártyázunk, családtagokkal dumálgatunk... vagy alszunk.

de van amikor külön elfoglaltságot találunk magunknak, mialatt az egyik tanul, a másik netezik, olvas, vagy meccset néz. ez utóbbit a barátom szokta, olyankor én mást csinálok.

2009. máj. 10. 13:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgetünk,filmet nézünk,játszunk/kártya../,hülyéskedünk...és hasonló klassz dolgok.Nem a szex jár folyton az agyunkban:)
2009. máj. 10. 13:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon fontos a jó szexuális kapcsolat, de az élet nem csak ebből áll. Nagyon sok közös programot lehet találni még otthon is. Ha ez nálatok nem így van, akkor az már nagy baj! El kellene gondolkodni a kapcsolatotokon!
2009. máj. 10. 13:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Mivel itt a jó idő elmegyünk sétálni, kint nyársalunk, sütögetünk. Nap imádó vagyok, szóval most legutóbb kimentünk napozni. :)

Filmet nézünk, hülyünk egymással, összebújva beszélgetünk, főzök neki.

Azért sok lehetőség van, ha 2 ember jól kijön egymással.

2009. máj. 10. 18:13
 6/8 anonim ***** válasza:
mi az interneten szoktunk kártyázni, szidjuk a tévét mert nincs benne semmi, ő tetoterveket rajzol amíg én dikupázsolok. Együtt szoktunk főzni, de a leges legjobb program ha hétvégén együtt sziesztázunk összefonódva.
2009. máj. 10. 19:05
 7/8 anonim ***** válasza:

Általában ő az én matek házimat csinálja meg, addig én az ő magyar vagy angol háziját, mert én matekból vagyok gyenge, ő meg magyarból... :P

Ezenkívül együtt tévézünk, netezünk, egymással viccelődünk... stb.

2009. okt. 19. 15:59
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Készülünk a hancúrozásra!:)
2009. okt. 19. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!