Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Lenne egy kérdésem hozzátok? Lehet kicsit gáz.
Ti együtt maradnátok később is a párotokkal, ha kiderülne hogy betegsége van? Én 2 éve együtt vagyok a barátommal és kiderült hogy már fél éve IBS-em van (irritábilis bél szindróma - gyakran kell wc-znem :(). Sajnos nem tudják mivel gyógyítani, gyógyszer nem igen van rá.
A probléma meg az, hogy ha együtt akarunk elmenni valahova, sokszor nem sikerül miattam. Félek hogy emiatt elhagy a nagy Ő-m! :( Tudom ugyanis, hogy eléggé zavarja ez... Hogy tudnék ezen a helyzeten javítani?
Köszönöm szépen a válaszokat!!! :) Jól esik hogy kb mki egy véleményen, remélem tényleg Ő a nagy Ő!! :)
Tényleg sokmindent próbáltam már: orvosokat, természetgyógyászatokat. Voltam íriszdiagnosztikán, kaptam direkte rám szabott gyógyteát, szedtem nervenpfleget, bélflórákat (Normaflore, Protexin, Normix aztán Protexin IBS florea), szedek béres cseppet, C vitamint, B vitamin komplexet, ajánlottak már 50000 féle gyógyszert... de semmi.
Ez olyan mint ha valaki lisztérzékeny vagy cukorbeteg. Gyógyítani nem tudják, csak kezelni...hát ez van.
Aki esetleg fiú írta hogy ilyenje van kb, vegye komolyan, mert akármi lehet, pl bélgyulladás is.. Sajnos ezért várok most én is a tükrözésemre :(
Ha bulizni készültök, szívj el előtte egy jointot, tuti, h nem fogsz idegeskedni. :)
Egyébként, nálam ez nem lenne szakítóok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!